Rinita, sinuzita cronica

06-04-2012
laurae
Nu este medic/terapeut
laurae
De la varsta de 13 ani (in prezent am 26) am inceput sa am dureri de cap si secretii purulente zilnice. Dea lungul anilor am fost la multi medici ORL-isti. Am facut numeroase interventii, operatie vegetatii, deviatie de sept, operatie clasica pe sinusul drept (mai mult de explorare deoarece aveam dureri mari de cap si nu aveam alte probleme medicale) si prin endoscop (de curatare a sinusurilor, problema data si de prima interventie pe sinusul drept, si de largirea canalelor pentru o drenare mai usoara).

Nici un fel de tratament sau interventie nu a stopat abundenta de secretii purulente. Actual am zona si mai sensibila de la atatea interventii pe care le-am facut din marea dorinta de a rezolva problema. Nici pana azi nu m-a clarificat nici un doctor ce este exact si cum as putea sa opresc aceste secretii zilnice.

Nu am infectie in sinusuri dar secretiile purulente nu dispar si fiecare raceala este foarte greu suportabila.
Mentionez ca nu am alte probleme medicale. Si ca in prezent durerile de cap s-au mai diminuat.
3 comentarii
0
06-04-2012, ora 09:16
NataliaCCI
Nu este medic/terapeut
NataliaCCI
Sigur aveti o sursa de infectie in organism, pentru ca scurgerile purulente nu se iau chiar din aer. Mucozitatile de care vorbiti este una din metodele prin care organismul se curata de infectie (toxine). V-as recomanda sa faceti o analiza la paraziti, deseori ei sursa de infectie si de toxine in organism fara sa bne dam seama.
0
07-04-2012, ora 14:32
laurae
Nu este medic/terapeut
laurae
La ce fel de analize va referiti. La un exudat nazal? Sau sunt si alte tipuri de analize de depistare a posibililor paraziti de care vorbiti? Exista o analiza mai amanuntita, ceva? Exudate am mai facu si ba iesea ba nu iese nimic. Am facut tratament cu antibiotic cand au iesit microbi.

Va multumesc pentru raspuns!
0
06-06-2012, ora 10:48
KOMANMIHAI
Nu este medic/terapeut
KOMANMIHAI
Buna ziua...De 1 saptamana jumate...am dureri de cap, stare de voma, dureri frotale (fruntea si ochii), ameteli usoare!! Am incercat metode pentru asa zisa sinuzita...(inhalatii cu sare, sare calda pe frunte, antibiotice mai usoare) Nu trece ce pot face DORESC RASPUNS CU LUX DE AMANUNTE! MULTUMESC!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Pacienții diagnosticați cu rinită alergică prezintă un risc mai scăzut de parodontoză
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •