rinita??

buna seara
in primul rand, aquisez si eu la aprecierile facute de pacienti, antevorbitorii mei, impreuna cu multumirile de rigoare ca va bateti capul cu noi si ne dati sfaturi de specialitate. MULTUMIM!
de 4 zile sunt racita si-mi curge apa din nas si lacrimi, am folosit ' Biorinil' pt a-mi desfunda nasul si am luat nurofen, da' tot nu-mi trece
in primul rand, aquisez si eu la aprecierile facute de pacienti, antevorbitorii mei, impreuna cu multumirile de rigoare ca va bateti capul cu noi si ne dati sfaturi de specialitate. MULTUMIM!
de 4 zile sunt racita si-mi curge apa din nas si lacrimi, am folosit ' Biorinil' pt a-mi desfunda nasul si am luat nurofen, da' tot nu-mi trece
2 comentarii

o viroza acuta.. trece in 5-7 zile.. indiferent de tratament
un tratament corect doar te fereste de complicatii... sinuzite, amigdalite, pneumoniii.
dar nupoae accelera vindecare.. o vindecare completa dureaza 3 saptamani
asa ca faci inhalatii, spalaturi nazale, gargara, se folosesc ginseng, ghimbir, cuisoare, scortisoara, ceapa, usturoi
multe ceaiuri, mult somn si alimenatie corecta
un tratament corect doar te fereste de complicatii... sinuzite, amigdalite, pneumoniii.
dar nupoae accelera vindecare.. o vindecare completa dureaza 3 saptamani
asa ca faci inhalatii, spalaturi nazale, gargara, se folosesc ginseng, ghimbir, cuisoare, scortisoara, ceapa, usturoi
multe ceaiuri, mult somn si alimenatie corecta

multumesc de raspuns; recomandarile cu ghimbir, scotisoara, ceapa se refera la ceai?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sinuzita maxilara si rinitra hipertrofica
- 7Secretii branzoase si urat mirositoare
- 9Radiofrecventa Craiova
- 22Amigdalita-rinita, de cca 5 luni, fara rezolvare inca!
- 3Rinita hipertrofica bilaterala + timpan mat
- 18Rinita
- 11Rinita vasomotorie - tratament
- 16Rinita atrofica stafilococ auriu meticilino-rezistent
- 3Rinita
- 16faringita granuloasa
- 6Copil de 3 ani.. polipi sau rinita?
- 4Tratament rinita, vasomotorie
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 2Rinita, rog dr Flueraru
- 0Infectie sinus frontal stang
- 10Rinita subacuta
- 2Nas infundat
- 4Greata permanenta, tuse si atac de panica
- 2Rinita subacuta
Mai multe informații despre: Rinita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: