rinita alergica
Va multumesc pentru sfaturi.
Mi-am pus in nas si betabioptal (fortat de anumite imprejurari) si la cateva ore mi-a revenit mirosul. Nu l-am folosit decat cateva zile(mi-a fost frica sa-l folosesc mai mult) iar dupa incetarea administrarii, tot la cateva zile, mi-am pierdut din nou mirosul. Imi poate da cineva o explicatie? Daca se poate as vrea si parerea unui medic.
Mi-am pus in nas si betabioptal (fortat de anumite imprejurari) si la cateva ore mi-a revenit mirosul. Nu l-am folosit decat cateva zile(mi-a fost frica sa-l folosesc mai mult) iar dupa incetarea administrarii, tot la cateva zile, mi-am pierdut din nou mirosul. Imi poate da cineva o explicatie? Daca se poate as vrea si parerea unui medic.
4 comentarii
este vorba de un edem al mucoasei nazale.. care optureaza accesul aerului spre nervul olfactiv
Trebue sa va vada un medic ORL.. si sa decideti care e problema, septul nazal, cornetele marite sau polipi !
si ce trebue de facut!
Trebue sa va vada un medic ORL.. si sa decideti care e problema, septul nazal, cornetele marite sau polipi !
si ce trebue de facut!
Mi s-a spus ca am polipi si trebuie extirpati. "Clasic" sau cu laser?! Nu exista alta solutie, un tratament?...din cate stiu pot sa reapara si atunci am ajuns de unde am plecat!
Remediul homeopatic in cazul acesta este oare doar o poveste frumoasa?!
Va multumesc pentru timpul acordat!
Remediul homeopatic in cazul acesta este oare doar o poveste frumoasa?!
Va multumesc pentru timpul acordat!
polipoza nazala poate fi operata si cu Radiofrecventa.. chear in condiitii de ambulator !
alte solutii tin de etiologia acestor polipi.. cauza de ce au aparut !
ca aesti instare sa.ti modifici complet stilul de viata si de alimentatie.. sa faci cure de dezintoxicare cu argila.. sa faci cure de tratament antiparazitare.. sa eviti alergenii chimici si alimentari !
in acest caz ai sansa sa te tratezi si sa se retraga acei polipi!!!
alte solutii tin de etiologia acestor polipi.. cauza de ce au aparut !
ca aesti instare sa.ti modifici complet stilul de viata si de alimentatie.. sa faci cure de dezintoxicare cu argila.. sa faci cure de tratament antiparazitare.. sa eviti alergenii chimici si alimentari !
in acest caz ai sansa sa te tratezi si sa se retraga acei polipi!!!
Va multumesc mult! Ma voi gandi la ce mi-ati spus.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Rinita alergica...?
- 6Simt ca ma sufoc
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 15Rinita alergica
- 6Rinita alergica?
- 0Rinita alergica?
- 5Sufar de astm bronsic de mai bine de 5 ani, am si rinita alergica. Acum am polipoza nazala
- 4Rinita alergica
- 4Operatie radiofrecventa rinita alergica hipertrofica
- 1Recomandare tratament natural rinita alergica
- 0rinita alergica la copil de 6 ani
- 9Sinuzita maxilara si rinita alergică
- 7rinita
- 1Rinita alergica si wheezing recurent fetita de 5.5 ani
- 0Rinita alergica, alergii
- 7rinita alergica copil
- 1Rinita alergica de 2 ani, sunt alergica la planta ambrozia
- 0Rinita alergica insotita de amigdalita si oboseala
- 2Rinoclenil la copil de 4 ani? Maxitrol administrare nazală?
Mai multe informații despre: Rinita alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: