Rinita alergica hipertrofica sau sinuzita?
Ma numesc Alexandru, am 23 de ani si sunt din orasul Ploiesti, in urma cu 2 ani de zile am fost operat de o deviatie de sept unde mi s-a pus si diagnosticul de rinita alergica hipertrofica. Interesant este ca inainte de acest eveniment, am fost nevoit sa fac o radiografie unde alt medic mi-a spus ca am sinuzita. Am luat tratament pentru rinita alergica, dar nu vad nici macar o mica ameliorare. De precizat faptul ca singurul sintom pe care il am este o secretie abundenta pe nas care nu imi da pace mai deloc. Ce este interesant dupa parerea mea si dubios in acelasi timp este ca a trebuit sa iau antibiotic o perioada iar secretia s-a oprit pe perioada tratamentului. Trebuie spus faptul ca secretia este de culoare transparenta, putin vascoasa.
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
1 comentarii
1. se face o radiografie SAF sa se consfirme sinuzita si care sinus este afectat
2 se face consult stomatologie.. cu radiografii radacina dintilor de sus de sub sinus... uneori acolo este cauza probemelor
3 se fac investigatii la gastrologie.. unele probleme intestinale, intoleranta la gluten, lactoza, cozeina..duca la secretii abundente
4 se citeste pe google despre produse alimentare producatoare de MUCUS si se exclud din alimentatie
2 se face consult stomatologie.. cu radiografii radacina dintilor de sus de sub sinus... uneori acolo este cauza probemelor
3 se fac investigatii la gastrologie.. unele probleme intestinale, intoleranta la gluten, lactoza, cozeina..duca la secretii abundente
4 se citeste pe google despre produse alimentare producatoare de MUCUS si se exclud din alimentatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sinuzita cronica
- 3sinuzita cu dureri de cap.
- 16Probleme ORL
- 79rinita alergica si epistaxis la copil 4 ani
- 2Sinuzita acuta maxilara cu cauza dentara
- 62 tomografii obligatorii si un RMN, la cat timp sunt permise?
- 4Apasari craniene; Sinuzita?
- 2Sinuzita + rinita alergica, nu mai stiu ce sa iau
- 16faringita granuloasa
- 9ORL - mucus excesiv si durere cervicala
- 8sinuzita si uveita - sfaturi
- 5eu - sinuzita acuta, ea - sinuzita maxilara
- 5sinuzita cronica
- 3de ani de zile ma chinuie o sinuzita
- 2Sinuzita cronica maxilara si etmoidala
- 3Sinuzita Cronica Polipoasa
- 6Sinuzita cronica. Punctie sau nu?
- 0Rinita alergica, alergii