Rinita alergica hipertrofica sau sinuzita?
Ma numesc Alexandru, am 23 de ani si sunt din orasul Ploiesti, in urma cu 2 ani de zile am fost operat de o deviatie de sept unde mi s-a pus si diagnosticul de rinita alergica hipertrofica. Interesant este ca inainte de acest eveniment, am fost nevoit sa fac o radiografie unde alt medic mi-a spus ca am sinuzita. Am luat tratament pentru rinita alergica, dar nu vad nici macar o mica ameliorare. De precizat faptul ca singurul sintom pe care il am este o secretie abundenta pe nas care nu imi da pace mai deloc. Ce este interesant dupa parerea mea si dubios in acelasi timp este ca a trebuit sa iau antibiotic o perioada iar secretia s-a oprit pe perioada tratamentului. Trebuie spus faptul ca secretia este de culoare transparenta, putin vascoasa.
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
1 comentarii
1. se face o radiografie SAF sa se consfirme sinuzita si care sinus este afectat
2 se face consult stomatologie.. cu radiografii radacina dintilor de sus de sub sinus... uneori acolo este cauza probemelor
3 se fac investigatii la gastrologie.. unele probleme intestinale, intoleranta la gluten, lactoza, cozeina..duca la secretii abundente
4 se citeste pe google despre produse alimentare producatoare de MUCUS si se exclud din alimentatie
2 se face consult stomatologie.. cu radiografii radacina dintilor de sus de sub sinus... uneori acolo este cauza probemelor
3 se fac investigatii la gastrologie.. unele probleme intestinale, intoleranta la gluten, lactoza, cozeina..duca la secretii abundente
4 se citeste pe google despre produse alimentare producatoare de MUCUS si se exclud din alimentatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rinosinuzita maxilara cronica
- 7osteom sinus frontal
- 9rino sinuzita si deviatie de sept
- 3sinuzita, polipoza sau, si ceva mai grav
- 10pansinuzita
- 6Rinita alergica?
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 5Sufar de astm bronsic de mai bine de 5 ani, am si rinita alergica. Acum am polipoza nazala
- 5Sinuzita cronica acutizata
- 6sinuzita
- 3Sinuzita sau nu?
- 2Clarinase-rinita alergica
- 5DEVIATIE SEPT SINUZITA CRONICA
- 1Sinuzita
- 3sinuzita pe font alergic
- 2Sinuzita cronica
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 5Rinita alergica și alergie din septembrie 2019
- 1Epistaxis, mancarimi in urechi si sinuzita
Mai multe informații despre: Sinuzita Rinita alergica