Rinita alergica si wheezing recurent fetita de 5.5 ani
Fetita mea de 5 ani a fost diagnosticata la vârsta de 3 ani cu rinita alergica, wheezing recurent alergie la acarieni.A luat Singulair, Tamalis si Awamys tratament de fond iar la nevoie Ventolin si Flixotide 7 zile.Anul trecut2017 din mai am renuntat la singulair.(parerea alergologului meu)Din septembrie mi- a recomandat zyrtec până in martie, flixotide 1puf pe zi (50mg)până la sfârsitul lui decembrie iar mai apoi vom mai vedea.Problema e că acum alergologul meu e plecat iar acum mi se pare că nu respiră bine pe nasuc desi nu e infundat, a inceput si o tuse seacă nici noaptea nu se odihneste bine respiră greu si vroiam să stiu dacă tratamentul cu zyrtec e suficient pentru moment sau să mai continui cu flixotide sau eventual singulair.Si vroiam să mai stiu dacă Clenilul( ptr aerosol )ar fi sau nu de ajutor in situatia asta.
1 comentarii
Pt.decongestionare nazala folositi Nostamine, pt. tuse Tusocalm/Robitusin junior.Schimbatul unui antihistaminic cu altul nu aduce niciun beneficiu copilului. Pt +de detalii puteti sa ma contactati la tel: -------*. Succes!
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rinosinuzita maxilara cronica
- 5Sufar de astm bronsic de mai bine de 5 ani, am si rinita alergica. Acum am polipoza nazala
- 4Rinita alergica
- 13rinita alergica sau sinuzita ?
- 3rinita alergica, cauza necunoscuta
- 3rinita alergica
- 2Sunt dependent de picaturi de nas de 3 ani si cred ca am o rinita alergica de prin martie
- 0Rinita alergica hipertrofica
- 1Recomandare tratament natural rinita alergica
- 1Rinita alergica
- 13copil 7 ani, rinita alergica si astm bronic alergic
- 4Rinita alergica
- 3rinita alergica faringita
- 1Durere constanta de cap, lipsa de concentrare
- 4Cornete nazale marite la copil
- 1rinita alergica
- 4Curgere excesiva nas - Alergie
- 1Alergie. Ce a-și putea sa iau pentru ca alăptez?
- 10Dificultate la înghițire+ senzația ca mâncarea ajunge in nas când înghit
Mai multe informații despre: Rinita alergica alergia la acarieni
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: