Rinita alergica
Buna! am nevoie de un sfat si eu, de vreo 3 saptamiini ma trezeam dimineata cu nasul infundat si stranutam intruna, incepea sa-mi curga nasul lichid transparent, dupa vreo ora imi diparea absoltul orice simptome, dar daca eram in pozitie culcata iarasi mi se infunda nasul, luam picaturi nazale obisnuite ca la o raceala. Dar acum 4 zile situatia s-a agravat, noaptea nu pot dormi pentru ca nu pot respira pe nas.Am mers la un ORList si m-a diganosticat cu rinita alergica, desi nu stiu de la ce ar putea fi.Mi-a prescris spray pe baza de apa de mare pentru clatituri a nasului, spray nasal contra alergiei si niste pastile la fel contra alergiei. Dar azi e a 3 zi de cind primesc tratamentul si nici o imbunatatire a situatiei, mai rau e ca acum stau permanent cu nasul infundat, si ziua nu doar noaptea, si in potizitie verticala si orizontala. Nu stiu daca e normal sau sa mai astept, dar e insuportabil, nu pot face nimic absolut si este foarte inconfortabil. As vrea sa stiu daca e normal asta si ce sa fac.Am control repetat intro saptamina la ORList, dar curind ies la serviciu si nu-i bine deloc daca nu am nici macar o mica imbunatatire.
4 comentarii
In locul tau- repet- in locul tau(si nu sunt) as face asa:
- as mai cere o parere ORL. Tratam e corect presupunand ca medicul si-a facut o idee despre ce ai putea avea, asta nu inseamna ca organismul tau raspunde la tratament si atunci as mai cere o parere
- du-te frumos la derma, cere testele pentru alergie, se fac prin scarificarea bratului- se vede acolo, pe loc, clar daca si la ce esti atat de alergica incat sa manifesti simptome intense.
- as mai cere o parere ORL. Tratam e corect presupunand ca medicul si-a facut o idee despre ce ai putea avea, asta nu inseamna ca organismul tau raspunde la tratament si atunci as mai cere o parere
- du-te frumos la derma, cere testele pentru alergie, se fac prin scarificarea bratului- se vede acolo, pe loc, clar daca si la ce esti atat de alergica incat sa manifesti simptome intense.
ai citit ce sa mai scris pe forum despre rinite ???
In linii generale da, dar nu am gasit nimic despre termenul de vindecare si daca e normal asa cum e situatia acum. Azi e a 5 zi si stranutul a disparut, dar nasul e la fel de infundat si e insuportabil de respirat.
o rinita alergica se vindeca
dora dupa ce excluzi din alimenttaie produsele alimentare alergene
si se fac cure de detoxifiere a colonului
si dupa abea incepe sa.si faca efect tratamentul local ORL
dora dupa ce excluzi din alimenttaie produsele alimentare alergene
si se fac cure de detoxifiere a colonului
si dupa abea incepe sa.si faca efect tratamentul local ORL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Virusi si bacterii
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 47amigdalita pultacee
- 1spahilococcus aeureus, helicobacter pilory
- 13rinita alergica sau sinuzita ?
- 2rinita alergica cronica...lipsa miros :(
- 2rinita alergica??
- 1rinita alergica
- 3rinita alergica, cauza necunoscuta
- 3rinita alergica
- 1Recomandare tratament natural rinita alergica
- 1Rinita alergica hipertrofica sau sinuzita?
- 1Durere constanta de cap, lipsa de concentrare
- 1Otita seroasa
- 1Rinita alergica vechime 5 ani
- 1Astm bronșic nediagnosticat oficial?
- 5Rinita alergica și alergie din septembrie 2019
- 1Alergie. Ce a-și putea sa iau pentru ca alăptez?
Mai multe informații despre: Rinita alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: