copil 7 ani, rinita alergica si astm bronic alergic
buna seara ! am un copil de 7 ani diagnosticat cu rinita alergica si astm bronsic allergic.Are tratament cu flixitide, aerius, montelukast, biorinil.Cu toate astea mi-a facut dinou rinita si a inceput sa tuseasca
mentionez ca acest tratament il ia de o luna cu exceptia biorinilului care il ia la nevoie pentru ca la administrarea lui ii apar pete rosii umflate pe fata
Am incercat si nasonex la fel am patit
Ig E = 194
VA ROG DACA SE POATE SA-MI SPUNA CINEVA CE SA MAI FAC CU COPILUL ACESTA !!!
am fost la alergolog, pediatru, orl
MULTUMESC!!!
mentionez ca acest tratament il ia de o luna cu exceptia biorinilului care il ia la nevoie pentru ca la administrarea lui ii apar pete rosii umflate pe fata
Am incercat si nasonex la fel am patit
Ig E = 194
VA ROG DACA SE POATE SA-MI SPUNA CINEVA CE SA MAI FAC CU COPILUL ACESTA !!!
am fost la alergolog, pediatru, orl
MULTUMESC!!!
13 comentarii
Buna ziua.
La ce este copilul alergic?
La ce este copilul alergic?
alergia la acarieni si par de pisica pe care nu o avem{ din fericire}
Multumesc. Pentru alergie la alimente a fost testat?
nu a fost testat la alimente. alergologul ia facut teste cutanate la pteronissinus, farinae, peri de pisica, alternaria, ambrosia, artemisia vulg, mesteacan, cereale amestec, gandac de bucatarie.
rezultatul:teren atopic.sensibilizare cutanata imediata la acarienisi posibila sensibilizare la peri de pisica
MULTUMESC SI EU
rezultatul:teren atopic.sensibilizare cutanata imediata la acarienisi posibila sensibilizare la peri de pisica
MULTUMESC SI EU
Pentru evaluarea completa a statusului atopic, sugerez sa se efectueze si Ig E serice specifice pentru alergeni alimentari.
multumesc mult doamna doctor !!!! azi am fost la alt alergolog a schimbat putin tratamentul :aerius cu xyzal ;sinupret;avamis.. sa vedem cum merge si cu asta
voi incerca sa vorbesc cu alergologul despre ig e serice alimentare, nu stiu cum se fac,.in orice caz nu a pomenit de asta ci de faptul ca astmul bronsic ar fi partial controlat
voi incerca sa vorbesc cu alergologul despre ig e serice alimentare, nu stiu cum se fac,.in orice caz nu a pomenit de asta ci de faptul ca astmul bronsic ar fi partial controlat
as avea totusi cateva nelamuriri doamna doctor: cum incepe criza de astm bronsic, astazi l-am auzit ca tuseste si se ineaca de vreo 2 ori, nu stiu daca sa-i dau ventolin sau nu
- a facut o criza fara tratament la inceput, apoi alta cu tratamentul inceput.credeti ca ar mai putea face altele...pana cand ????
multumesc mult!!!
- a facut o criza fara tratament la inceput, apoi alta cu tratamentul inceput.credeti ca ar mai putea face altele...pana cand ????
multumesc mult!!!
Buna seara.
Astmul fiind partial controlat, copilul mai poate prezenta exacerbari in contextul unor infectii virale sau cand vine in contact cu alergenul/alergenii respiratori. Daca survin modificari respiratorii (respiratie dificila sau expir prelungit/wheezing = suierat) se administreaza Ventolin si copilul trebuie examinat.
Astmul fiind partial controlat, copilul mai poate prezenta exacerbari in contextul unor infectii virale sau cand vine in contact cu alergenul/alergenii respiratori. Daca survin modificari respiratorii (respiratie dificila sau expir prelungit/wheezing = suierat) se administreaza Ventolin si copilul trebuie examinat.
Singurul mod corect de a trata problema este de a va adresa unui centru de pneumologie pediatrica competent pentru a face investigatiile complete(inclusiv explorarile functionale respiratorii-la aceasta varsta sant posibile), de a stabili gradul de implicare pulmonara si de a preciza si adapta, din timp in timp, tratamentul.Succes!
multumesc domnule doctor BACIU ADRIAN, dar unde este un astfel de centru ????
mai aproape de SATU MARE ??
mai aproape de SATU MARE ??
Buna intrebare!!! Poate intr-un centru universitar de traditie...Cluj.Succes!
buna ziua !!
copilul meu cu astm alergic a inceput tratament homeopat de desensibilizare de 1 an, in primele luni a fost bine
iar acum la 1 an i se tot infunda nasul. ii curge, stranuta mai si tuseste
are tratament homeopat si aerius singulair, seretide, ketotifen
am facut si niste analize IG E este 540 iar inainte de desensibilizare era 200
e posibil dupa un an sa mai aiba astfel de simptome ???
analiza IGE nu ar fi trebuit sa scada ??[sa dublat]
nu mai stiu ce sa cred... mi-am pus toata speranta in homeopatie...oare mai are rost????
multumesc frumos
copilul meu cu astm alergic a inceput tratament homeopat de desensibilizare de 1 an, in primele luni a fost bine
iar acum la 1 an i se tot infunda nasul. ii curge, stranuta mai si tuseste
are tratament homeopat si aerius singulair, seretide, ketotifen
am facut si niste analize IG E este 540 iar inainte de desensibilizare era 200
e posibil dupa un an sa mai aiba astfel de simptome ???
analiza IGE nu ar fi trebuit sa scada ??[sa dublat]
nu mai stiu ce sa cred... mi-am pus toata speranta in homeopatie...oare mai are rost????
multumesc frumos
Tratamentul de desensibilizare este o utopie.Vad ca se administreaza concomitent 2 antihistaminice si 2 branhodilatatore de fond, ceea ce nu se face !!!.Adresati-va unui centru medical de boli respiratorii competent si cu activitate pediatrica, pentru ca situatia este complexa, trebuie evaluata starea copilului si stabilit tratamentul corespunzator !!! Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinita alergica si sarcina
- 56Astm bronsic la copil tratat cu Singuler
- 3stari de tuse... pana la voma = astm?
- 3rinita alergica... nu pot sa respir!
- 6fibroza pulmonara, astm bronsic - infromatii
- 0Rinita alergica?
- 1astm bronsic in observatie
- 8lipsa aer
- 13rinita alergica sau sinuzita ?
- 2Rinita alergica cu secretii verzi?
- 1astm bronsic
- 1este rinita alergica?
- 1Concor si Singulair
- 1Rinita alergica
- 1Astm bronsic