Rinita alergica insotita de amigdalita si oboseala

26-07-2020
LIVIU88
Nu este medic/terapeut
LIVIU88
Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. De mic am o rinita alergica continua asociata cu amigdalita. De mic am avut probleme cu amigdalita, probleme mari si am facut penicilina... Din cate stiu are toata familia si tatal meu si bunica mea de pe tata si ceilalti frati si copiii lor. Despre ce poate fi vorba.. Imi e frica sa ma mai duc la medic ca mereu aceleasi tratamente si fara rezultat. Sunt nevoit sa folosesc foarte des rinofug sa pot respira, alt tip de spray nazal nu isi face efectul, sunt disperat. De asemenea este o chestie ciudata ca am impresia ca toata lumea care intra in contact cu mine mai mult timp, manifesta si ei la randul lor aceleasi simtome de tuse uscata, durere in gat, sputa, dimineata si chiar dupa anumite alimente. Ce poate fi? Ce boala poate fi asociata nu stiu ce sa fac...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de amigdalite - cum orientează diagnosticul aspectul amigdalelor
  • Sfaturi pentru persoanele cu rinită alergică
  • Diferența dintre angina (amigdalita) virală și cea bacteriană - când trebuie să iei antibiotic
  • Produsele chimice din praful de acasă prezic apariția astmului și alergiilor la copii
  • Persoanele născute toamna sau iarna au risc mai mare de astmul și rinită alergică (studiu finlandez)
  •