Rezultate analize disfunctie sexuala
Salutare. Am următoarele analize:
- colesterol total 172
-trigliceride 104.2
-hormon FSH 2.78
-hormon LH 3.69
-hormon SHBG 36.93
-testosteron 21.3
-hormon TSH 5.22 (inafara valorilor normale
-prolactina 506 (inafara valorilor normale)
-prolactina dupa PEG 218
Cine se pricepe, ar putea să-mi spuna din ce cauza am probleme cu erectia? Specific ca lipseste si apetitul sexual si nu conteaza partenera. La doar 29 de ani, ce e de îmbunătățit? Urmeaza sa fac vizita la urolog, dar doresc si o alta opinie.
- colesterol total 172
-trigliceride 104.2
-hormon FSH 2.78
-hormon LH 3.69
-hormon SHBG 36.93
-testosteron 21.3
-hormon TSH 5.22 (inafara valorilor normale
-prolactina 506 (inafara valorilor normale)
-prolactina dupa PEG 218
Cine se pricepe, ar putea să-mi spuna din ce cauza am probleme cu erectia? Specific ca lipseste si apetitul sexual si nu conteaza partenera. La doar 29 de ani, ce e de îmbunătățit? Urmeaza sa fac vizita la urolog, dar doresc si o alta opinie.
2 comentarii
Buna ziua
In primul rand aveti un dezechilibru hormonal pe care este bine sa-l investigati mai departe. Vorbiti cu endocrinologul si vedeti ce este de facut, care este cauza acestui dezechilibrul.
Vorbiti cu urologul despre stilul dumneavoastra de vita, despre cam cat de mult si de des va masturbati etc.
Este posibil sa fie o combinatie de mai multe cauze ale lipsei de dorinta sexuala si de erectie
In primul rand aveti un dezechilibru hormonal pe care este bine sa-l investigati mai departe. Vorbiti cu endocrinologul si vedeti ce este de facut, care este cauza acestui dezechilibrul.
Vorbiti cu urologul despre stilul dumneavoastra de vita, despre cam cat de mult si de des va masturbati etc.
Este posibil sa fie o combinatie de mai multe cauze ale lipsei de dorinta sexuala si de erectie
Sugestia mea e sa nu ceri consultatii medicale pe net Dan - ele se tin in cabinet - daca e vorba de hormoni cauta un endocrinolog cu specializarea sexologie. Intreaba medicul si daca nu ar putea fi util sa consulti un psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disfunctie sexuala
- 4disfunctie sexuala grava! as dorii un raspuns
- 5Lipsa apetitului sexual la sot
- 1Progesteron + la barbati /libido scazut
- 8Libidou deloc
- 1Lipsa excitare, mi-a scazut libidoul. Eu mereu am fost foarte activ sexual
- 2Nu ma excit!
- 3Problema erectie
- 2Tiroida si disfuncțiile sexuale
- 4Vreau să îmi înţeleg partenerul - probleme de impotenţă
- 5Lipsa libidoului și a erectiei
- 5Nu are initiativa
- 3Poate fi altceva decat depresie?
- 3Probleme cu erecția de aproape 2 ani
Mai multe informații despre: disfunctia sexuala libidoul sexual scazut la barbati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: