Nu ma excit!
Nu ma mai pot excita. Adika ma excit dar foarte rar si daca partenera mea se dilata mult si nu mai simt placere nu pot mentine erectia doar din cap. Plus ca de mai multe numere nici vorba. Imi dispare cheful de tot dupa primul. Si nu eram delok asa. Plus ca de dorit imi doresc. Si chiar imi place prietena mea. Ce pot avea? Ce pot face?
2 comentarii
Daține mai.mte date: vârstă fumător consumator de alcool, patologie asociată?
Investigații recente? Analize ?
Ar fi util un consult urologic, evaluare psihologică la un psiholog cu competenta in sexologie.
Investigații recente? Analize ?
Ar fi util un consult urologic, evaluare psihologică la un psiholog cu competenta in sexologie.
Buna ziua,
Pentru a elimina o posibilă cauza organică a problemei cu care va confruntați, ar fi bine sa apelați la un medic urolog. Dacă totul este in regula, inseamna ca problema este pe fond psihic si in acest caz ar trebui să vă adresați unui psiholog clinician cu competențe pe latura de sexologie in vederea realizarii unor sedinte de terapie psihologica. Este posibil să fi dobândit o anxietate de performanță pe fondul experiențelor sexuale din trecut.
Pentru a elimina o posibilă cauza organică a problemei cu care va confruntați, ar fi bine sa apelați la un medic urolog. Dacă totul este in regula, inseamna ca problema este pe fond psihic si in acest caz ar trebui să vă adresați unui psiholog clinician cu competențe pe latura de sexologie in vederea realizarii unor sedinte de terapie psihologica. Este posibil să fi dobândit o anxietate de performanță pe fondul experiențelor sexuale din trecut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu ma excit
- 5nu simt nimic la penetrare
- 11Nu ma excit
- 12Nu ma excit
- 3Lipsa libidou sotie/caut partenera ce are lipsa libidou sot
- 4Deficiențe de excitare
- 6Disfunctii erectile
- 1Lipsa excitare, mi-a scazut libidoul. Eu mereu am fost foarte activ sexual
- 3Problema erectie
- 2Rezultate analize disfunctie sexuala
- 5Lipsa libidoului și a erectiei