Incontinenta urinara și scăderea libidoului | Forumul Medical ROmedic

Incontinenta urinara și scăderea libidoului

11-03-2023
Nasui
Nu este medic/terapeut
Nasui
Bună Ziua. În anul 2019 (acum 4 ani)în urma unei infectii urinare, care la acel moment s.a tratat cu antibiotice, am ramas cu incontinenta urinara.După 10 zile am mers la control pentru ca nu mai puteam sa rețin destul urina în vezica (incontinenta urinara). La control au ieșit toate analizele bune. De atunci și pana acuma timp de 4 ani de zile mi.am tot făcut toate analizele și investigațiile posibile și nu mi se găsește unde este problema de ce nu pot sa rețin decât aproximativ 150 ml. de urina. Am luat mai multe feluri de medicamente, mi.a controlat presiunea cu care urinez, mi s.a introdus o microcamera în vezica nu se găsește nici o problema dar de atunci și pana astăzi nu mai pot sa rețin urina și libidoul foarte scăzut, apetitul sexual a scăzut mult. Dacă știe cineva ce as mai putea încerca pentru ca nu mai știu ce sa fac. Mulțumesc anticipat
5 comentarii
1
11-03-2023, ora 13:47
Nasui
Nu este medic/terapeut
Nasui
Menționez ca sunt tânăr, 32 de ani și problema o am de la 28 de ani
1
13-03-2023, ora 11:55
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Buna ziua, va multumim pentru o relatare atat de ampla...
DECI, daca consideram ca ati tratat infectia in trecut, ulterior ati facut si urofloumetria ( proba urodinamica), ecografia, urina reziduala, consult urolog curant..si este tot ok - rezulta ca putem presupune o problema neuro-endocrina, cu afectare sistemului nervos periferic si complicatii endocrine ca consecinta... de unde si libidou scazut si erectii matinale absente..ect etc

Va recomand :

1. consult neurolog
2. consult endocrinolog + hormonii glandei tiroide + probe autoimune...

Faceti acesti pasi si veti avea o claritate ; apoi ne dati si noua de stire cand aveti ceva schimbari !

Sanatate si succese va dorim !
0
13-03-2023, ora 14:34
Nasui
Nu este medic/terapeut
Nasui
Va mulțumesc foarte mult pentru răspunsul Dumneavoastră.
Da, le.am făcut pe toate analizele posibile ce țin de ramura Urologie.Am fost chiar și la Endocrinolog și mi.am făcut analizele hormonale. Au ieșit la limita, dar bune. Nu mai știu sigur dacă le.am făcut și pe cele de glanda, dar toate analizele ce le.am făcut le am în telefon, dacă credeți ca ma puteți ajuta, vi le pot trimite sa le vedeți și Dumneavoastră și dupa sa.mi spuneți dacă a mai rămas ceva de făcut. Va mulțumesc mult.
1
13-03-2023, ora 15:02
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Nu este cazul la moment. Mergeti la neurolog si la endocrinolog inca odata si precizati functia glandei tiroide.. apoi reveniti aici cu un mesaj !
multumesc !
0
13-03-2023, ora 15:19
Nasui
Nu este medic/terapeut
Nasui
Mulțumesc frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi în caz de incontinență urinară
  • IncontinenÈ›a urinară sau nicturia cresc riscul de deces la persoanele vârstnice
  • Cercetătorii au descoperit un hormon care acÈ›ionează ca un afrodisiac
  • Kisspeptin - eficient la bărbaÈ›ii cu dorință sexuală scăzută
  • Lipsa excitaÈ›iei - de ce nu mă excit?
  • Să înÅ£elegem libidoul sexual - când scade ÅŸi când creÅŸte (ÅŸi de ce)
  •