Incontinenta urinara și scăderea libidoului
Bună Ziua. În anul 2019 (acum 4 ani)în urma unei infectii urinare, care la acel moment s.a tratat cu antibiotice, am ramas cu incontinenta urinara.După 10 zile am mers la control pentru ca nu mai puteam sa rețin destul urina în vezica (incontinenta urinara). La control au ieșit toate analizele bune. De atunci și pana acuma timp de 4 ani de zile mi.am tot făcut toate analizele și investigațiile posibile și nu mi se găsește unde este problema de ce nu pot sa rețin decât aproximativ 150 ml. de urina. Am luat mai multe feluri de medicamente, mi.a controlat presiunea cu care urinez, mi s.a introdus o microcamera în vezica nu se găsește nici o problema dar de atunci și pana astăzi nu mai pot sa rețin urina și libidoul foarte scăzut, apetitul sexual a scăzut mult. Dacă știe cineva ce as mai putea încerca pentru ca nu mai știu ce sa fac. Mulțumesc anticipat
5 comentarii
Menționez ca sunt tânăr, 32 de ani și problema o am de la 28 de ani
Buna ziua, va multumim pentru o relatare atat de ampla...
DECI, daca consideram ca ati tratat infectia in trecut, ulterior ati facut si urofloumetria ( proba urodinamica), ecografia, urina reziduala, consult urolog curant..si este tot ok - rezulta ca putem presupune o problema neuro-endocrina, cu afectare sistemului nervos periferic si complicatii endocrine ca consecinta... de unde si libidou scazut si erectii matinale absente..ect etc
Va recomand :
1. consult neurolog
2. consult endocrinolog + hormonii glandei tiroide + probe autoimune...
Faceti acesti pasi si veti avea o claritate ; apoi ne dati si noua de stire cand aveti ceva schimbari !
Sanatate si succese va dorim !
DECI, daca consideram ca ati tratat infectia in trecut, ulterior ati facut si urofloumetria ( proba urodinamica), ecografia, urina reziduala, consult urolog curant..si este tot ok - rezulta ca putem presupune o problema neuro-endocrina, cu afectare sistemului nervos periferic si complicatii endocrine ca consecinta... de unde si libidou scazut si erectii matinale absente..ect etc
Va recomand :
1. consult neurolog
2. consult endocrinolog + hormonii glandei tiroide + probe autoimune...
Faceti acesti pasi si veti avea o claritate ; apoi ne dati si noua de stire cand aveti ceva schimbari !
Sanatate si succese va dorim !
Va mulțumesc foarte mult pentru răspunsul Dumneavoastră.
Da, le.am făcut pe toate analizele posibile ce țin de ramura Urologie.Am fost chiar și la Endocrinolog și mi.am făcut analizele hormonale. Au ieșit la limita, dar bune. Nu mai știu sigur dacă le.am făcut și pe cele de glanda, dar toate analizele ce le.am făcut le am în telefon, dacă credeți ca ma puteți ajuta, vi le pot trimite sa le vedeți și Dumneavoastră și dupa sa.mi spuneți dacă a mai rămas ceva de făcut. Va mulțumesc mult.
Da, le.am făcut pe toate analizele posibile ce țin de ramura Urologie.Am fost chiar și la Endocrinolog și mi.am făcut analizele hormonale. Au ieșit la limita, dar bune. Nu mai știu sigur dacă le.am făcut și pe cele de glanda, dar toate analizele ce le.am făcut le am în telefon, dacă credeți ca ma puteți ajuta, vi le pot trimite sa le vedeți și Dumneavoastră și dupa sa.mi spuneți dacă a mai rămas ceva de făcut. Va mulțumesc mult.
Nu este cazul la moment. Mergeti la neurolog si la endocrinolog inca odata si precizati functia glandei tiroide.. apoi reveniti aici cu un mesaj !
multumesc !
multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Lipsa apetitului sexual la sot
- 1Progesteron + la barbati /libido scazut
- 8Libidou deloc
- 6Disfunctii erectile
- 1Lipsa excitare, mi-a scazut libidoul. Eu mereu am fost foarte activ sexual
- 2Nu ma excit!
- 3Problema erectie
- 2Rezultate analize disfunctie sexuala
- 4Vreau să îmi înţeleg partenerul - probleme de impotenţă
- 5Lipsa libidoului și a erectiei
- 5Nu are initiativa
- 3Poate fi altceva decat depresie?
- 3Probleme cu erecția de aproape 2 ani
Mai multe informații despre: libidoul sexual scazut la barbati incontinenta urinara la barbati
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: