Progesteron + la barbati /libido scazut
Buna seara, astazi am facut analizele medicale si mi a iesit valoarea Progesteronului de :1, 37, stiind ca la barbati valoarea progesteronului este <0.16... Precizez ca am facut ginecomastie, libido scazut, capacitate de concentrare scazuta. Dorinta mea sexuala este scazuta.. mi-am facut si concentratia de Testosteron care a iesit ok. Sa fie cauza progesteronului crescut?? Este o valoare ridicata?? Acestea ar fi simptomele gasite pe internet care mi se potrivesc.. pe langa stres si anxietate! Un raspuns, va rog, sunt ingrijorat !
1 comentarii
Buna ziua,
Rezultatele mentionate indica un dezechilibru hormonal, fapt corelat cu simptomele descrise. Ginecomastia subliniaza si mai mult acest fapt (ca este un dezechilibru hormonal) si indica o problema cu nivelul de estrogen-progesteron (prea mare).
Va recomand sa mergeti la un medic endorinolog pentru investigatii suplimentare care sa descopere cauza dezechilibrului si tratament specific. Va recomand cu caldura pe dl dr Radu Mihalcă, ce are specializarea potrivita pentru situatia dumneavoastra: este endocrinolog, androlog, sexolog. Datorita specializarilor va avea o perspectiva mai larga si complexa asupra situatiei.
Rezultatele mentionate indica un dezechilibru hormonal, fapt corelat cu simptomele descrise. Ginecomastia subliniaza si mai mult acest fapt (ca este un dezechilibru hormonal) si indica o problema cu nivelul de estrogen-progesteron (prea mare).
Va recomand sa mergeti la un medic endorinolog pentru investigatii suplimentare care sa descopere cauza dezechilibrului si tratament specific. Va recomand cu caldura pe dl dr Radu Mihalcă, ce are specializarea potrivita pentru situatia dumneavoastra: este endocrinolog, androlog, sexolog. Datorita specializarilor va avea o perspectiva mai larga si complexa asupra situatiei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Lipsa apetitului sexual la sot
- 8Libidou deloc
- 6Disfunctii erectile
- 1Lipsa excitare, mi-a scazut libidoul. Eu mereu am fost foarte activ sexual
- 2Nu ma excit!
- 3Problema erectie
- 2Rezultate analize disfunctie sexuala
- 4Vreau să îmi înţeleg partenerul - probleme de impotenţă
- 5Lipsa libidoului și a erectiei
- 5Nu are initiativa
- 5Incontinenta urinara și scăderea libidoului