Progesteron + la barbati /libido scazut

11-02-2019
Dariuspopescu
Nu este medic/terapeut
Dariuspopescu
Buna seara, astazi am facut analizele medicale si mi a iesit valoarea Progesteronului de :1, 37, stiind ca la barbati valoarea progesteronului este <0.16... Precizez ca am facut ginecomastie, libido scazut, capacitate de concentrare scazuta. Dorinta mea sexuala este scazuta.. mi-am facut si concentratia de Testosteron care a iesit ok. Sa fie cauza progesteronului crescut?? Este o valoare ridicata?? Acestea ar fi simptomele gasite pe internet care mi se potrivesc.. pe langa stres si anxietate! Un raspuns, va rog, sunt ingrijorat !
1 comentarii
0
12-02-2019, ora 12:35
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

Rezultatele mentionate indica un dezechilibru hormonal, fapt corelat cu simptomele descrise. Ginecomastia subliniaza si mai mult acest fapt (ca este un dezechilibru hormonal) si indica o problema cu nivelul de estrogen-progesteron (prea mare).

Va recomand sa mergeti la un medic endorinolog pentru investigatii suplimentare care sa descopere cauza dezechilibrului si tratament specific. Va recomand cu caldura pe dl dr Radu Mihalcă, ce are specializarea potrivita pentru situatia dumneavoastra: este endocrinolog, androlog, sexolog. Datorita specializarilor va avea o perspectiva mai larga si complexa asupra situatiei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  • Să înţelegem libidoul sexual - când scade şi când creşte (şi de ce)
  •