disfunctie sexuala
Buna ziua!
Am 38 de ani si de ceva timp ma plang de lipsa libidoului, adica nu mai simt nevoia de a face sex. Initial am dat vina pe o serie de examene pe care le-am avut, dar acum au trecut. Mai mult, sunt momente in care chiar si stimulat nu am erectie deloc (foarte rar), apoi mi se mai intampla sa mai am senzatii de jena, de usturime la ejaculare, care apoi dispar imediat. In rest nu ma doare nimic, nu am boli cronice, nu am diabet, probleme de circulatie. Ar putea fi ceva grav? Carui medic sa ma adresez (ce specialitate)? Imi puteti indica un cabinet din Iasi? Era sa uit: acum 2 luni am avut o senzatie de jena in zona anala, m-a consultau un chirurg care mi-a spus ca am hemoroizi, dar ca la pipait prostata e normala.
Va multumesc
Am 38 de ani si de ceva timp ma plang de lipsa libidoului, adica nu mai simt nevoia de a face sex. Initial am dat vina pe o serie de examene pe care le-am avut, dar acum au trecut. Mai mult, sunt momente in care chiar si stimulat nu am erectie deloc (foarte rar), apoi mi se mai intampla sa mai am senzatii de jena, de usturime la ejaculare, care apoi dispar imediat. In rest nu ma doare nimic, nu am boli cronice, nu am diabet, probleme de circulatie. Ar putea fi ceva grav? Carui medic sa ma adresez (ce specialitate)? Imi puteti indica un cabinet din Iasi? Era sa uit: acum 2 luni am avut o senzatie de jena in zona anala, m-a consultau un chirurg care mi-a spus ca am hemoroizi, dar ca la pipait prostata e normala.
Va multumesc
3 comentarii
Cred ca cel mai nimerit ar fi sa mergi la un urolog sexolog...din pacate, eu personal, nu stiu pe nimeni in Iasi...
Va recomand urmatoarele analize medicale dupa care reluam legatura: Ac Anti Chlamydia IgG, IgA, IgM, LH, FSH, ESTRADIOL, TESTOSTERON, PRL, TGO, TGP, GAMA-GT, Bilirubina-directa-indirecta-totala, Spermocultura, Sumar de urina, Cu stima, Dr Soare
Buna ziua! Sunt medic si am aflat despre problema ta legata de scaderea libidoului. Cunosc un produs care are ca efect secundar stimularea zonei dintre deschiderea uretrei si fren (pliul realizat de preput pe partea inferioara a glandului sau a capului penisului). Aceasta este
cea mai sensibila zona a penisului care este stimulata prin folosirea acestui dispozitiv medical si astfel va aparea o crestere a libidoului.
cea mai sensibila zona a penisului care este stimulata prin folosirea acestui dispozitiv medical si astfel va aparea o crestere a libidoului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1disfunctie sexuala
- 0disfunctie sexuala
- 4disfunctie sexuala grava! as dorii un raspuns
- 2Tiroida si disfuncțiile sexuale
- 2Rezultate analize disfunctie sexuala
Mai multe informații despre: disfunctia sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: