Poate fi altceva decat depresie?

03-10-2023
gusterel
Nu este medic/terapeut
gusterel
Ok deci am 30 de ani. de 10 ani am aceleasi simptome pe care le am tot adresat medicilor psihiatri ( unde am fost trimis) si nu s a ameliorat sau schimbat nimic.

transpiratie excesiva
libido inexistent si erectia o obtin dar nu o mentin
pulsul 100 stand in pat, , si 120 in picioare. imposibil de masurat daca fac efort ca fluctueaza foarte mult. tensiunea 14 cu 8, destul de constanta.
o stare continua de stres, frustrare, imposibil de relaxat, in trecut era anxietate generala dar acum nu mai am probleme cu oamenii, totusi starea mea nu e deloc buna, e ca si cum sunt incredibil de incordat.
nu am emotii
nu simt aproape nimic in zona genitala, nu am nici o placere la ejaculare nici cu sex nici masturbare.
nu simt placere la masaj, sarut, mangaieri, afectiune, iubire.
nu imi place nici o mancare, desi simt gustul.
nu imi place sau nu ma impresioneaza sau nu gasesc placere in nimic. desi nu sunt trist sau deprimat

in trecut am luat serlift + solian si acum iau duloxetina. Cred ca duloxetina m a ajutat pe partea cu anxietatea

intrebarea mea este, Poate fi alta problema? Am citit pe net despre neuroaptie autoimuna, cum ca ar fi nerve damage dar nu neaparat la membre, ci la sistemul nervos. La ce medic ar trebui sa merg? cel de familie zice doar sa merg la psihiatru
3 comentarii
1
03-10-2023, ora 17:33
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Mergeti si la cardiolog pentru puls si tensiune. Trebuie medicatie.
1
03-10-2023, ora 18:39
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
daca iei tratament pt depresie inseamna ca ai depresie. simptomele depresiei includ si probleme ale placerii in general. legat de libido, vorbeste cu endocrinolog. vezi sa-i spui si de tratamentul pt depresie.
2
04-10-2023, ora 11:27
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Ce descrii sunt simptome de antidepresiv. Antidepresivele cauzeaza probleme sexuale in 74% din utilizatori, in unii castrare chimica completa dupa doar cateva folosiri. Lipsa emotiilor si incordarea suna a "akathisia" cauzata tot de acele droguri.

Anterior consumului de droguri psihiatrice, ai manifestat vre unul din acele simptome? Daca da, pe care?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Kisspeptin - eficient la bărbații cu dorință sexuală scăzută
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  • O nouă formă de terapie și-a dovedit eficiența în depresie
  • Să înţelegem libidoul sexual - când scade şi când creşte (şi de ce)
  •