Poate fi altceva decat depresie?
Ok deci am 30 de ani. de 10 ani am aceleasi simptome pe care le am tot adresat medicilor psihiatri ( unde am fost trimis) si nu s a ameliorat sau schimbat nimic.
transpiratie excesiva
libido inexistent si erectia o obtin dar nu o mentin
pulsul 100 stand in pat, , si 120 in picioare. imposibil de masurat daca fac efort ca fluctueaza foarte mult. tensiunea 14 cu 8, destul de constanta.
o stare continua de stres, frustrare, imposibil de relaxat, in trecut era anxietate generala dar acum nu mai am probleme cu oamenii, totusi starea mea nu e deloc buna, e ca si cum sunt incredibil de incordat.
nu am emotii
nu simt aproape nimic in zona genitala, nu am nici o placere la ejaculare nici cu sex nici masturbare.
nu simt placere la masaj, sarut, mangaieri, afectiune, iubire.
nu imi place nici o mancare, desi simt gustul.
nu imi place sau nu ma impresioneaza sau nu gasesc placere in nimic. desi nu sunt trist sau deprimat
in trecut am luat serlift + solian si acum iau duloxetina. Cred ca duloxetina m a ajutat pe partea cu anxietatea
intrebarea mea este, Poate fi alta problema? Am citit pe net despre neuroaptie autoimuna, cum ca ar fi nerve damage dar nu neaparat la membre, ci la sistemul nervos. La ce medic ar trebui sa merg? cel de familie zice doar sa merg la psihiatru
transpiratie excesiva
libido inexistent si erectia o obtin dar nu o mentin
pulsul 100 stand in pat, , si 120 in picioare. imposibil de masurat daca fac efort ca fluctueaza foarte mult. tensiunea 14 cu 8, destul de constanta.
o stare continua de stres, frustrare, imposibil de relaxat, in trecut era anxietate generala dar acum nu mai am probleme cu oamenii, totusi starea mea nu e deloc buna, e ca si cum sunt incredibil de incordat.
nu am emotii
nu simt aproape nimic in zona genitala, nu am nici o placere la ejaculare nici cu sex nici masturbare.
nu simt placere la masaj, sarut, mangaieri, afectiune, iubire.
nu imi place nici o mancare, desi simt gustul.
nu imi place sau nu ma impresioneaza sau nu gasesc placere in nimic. desi nu sunt trist sau deprimat
in trecut am luat serlift + solian si acum iau duloxetina. Cred ca duloxetina m a ajutat pe partea cu anxietatea
intrebarea mea este, Poate fi alta problema? Am citit pe net despre neuroaptie autoimuna, cum ca ar fi nerve damage dar nu neaparat la membre, ci la sistemul nervos. La ce medic ar trebui sa merg? cel de familie zice doar sa merg la psihiatru
3 comentarii
Buna. Mergeti si la cardiolog pentru puls si tensiune. Trebuie medicatie.
daca iei tratament pt depresie inseamna ca ai depresie. simptomele depresiei includ si probleme ale placerii in general. legat de libido, vorbeste cu endocrinolog. vezi sa-i spui si de tratamentul pt depresie.
Ce descrii sunt simptome de antidepresiv. Antidepresivele cauzeaza probleme sexuale in 74% din utilizatori, in unii castrare chimica completa dupa doar cateva folosiri. Lipsa emotiilor si incordarea suna a "akathisia" cauzata tot de acele droguri.
Anterior consumului de droguri psihiatrice, ai manifestat vre unul din acele simptome? Daca da, pe care?
Anterior consumului de droguri psihiatrice, ai manifestat vre unul din acele simptome? Daca da, pe care?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Lipsa sentimentelor
- 5Lipsa apetitului sexual la sot
- 8Libidou deloc
- 6Disfunctii erectile
- 2Nu ma excit!
- 5Cum se vindeca sau amelioreaza aceste simptome?
- 5Quetiapina si indiferenta
- 3Problema erectie
- 6Aplatizate afectivă și anhedonie
- 4Vreau să îmi înţeleg partenerul - probleme de impotenţă
- 2Tratament ineficient?
- 21Trăiesc ca să nu mor?! Caut prieten de suferinta
- 9Anhedonie muzicală
- 5Incontinenta urinara și scăderea libidoului
- 3Anhedonie sexuala (Pleasure Dissociative Orgasmic Dysfunction)
- 4Probleme cu erecția de aproape 2 ani
Mai multe informații despre: anhedonia libidoul sexual scazut la barbati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: