Remedii pt depresie si anxietate
Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, ce as putea lua pt depresie si anxietate, ceva natural pe baza de plante, vitamine etc.
12 comentarii
Sunt slabe remediile naturiste pentru depresie si anxietate. Incercati 5 htp sau ce gasiti la farmacia dv.
Cel mai bine este sa faceti tratament corect de la psihiatru si psihoterapie daca este posibil.
Cel mai bine este sa faceti tratament corect de la psihiatru si psihoterapie daca este posibil.
Deja am tratament de o luna de la psihiatru cu venlafaxina si lorazepam dar mie frica de dependenta, de 3 zile mi-a prescris si mirtazapina dar inca nu le-am inceput am inteles ca ingrasa
Lorazepamul e o benzodiazepina. Va foloseste in prima luna sa va ajute sa va acomodati cu Venlafaxina. Apoi se renunta la el.
Venlafaxina e un antidepresiv. Nu da dependenta.
Mirtazapina e posibil sa ingrase, da. Dar poate va reveniti doar cu Venlafaxina. Luati la nevoie Lorazepam. Cateodata organismul se adapteaza perfect la Venlafaxina si nu e nevoie de Lorazepam.
Venlafaxina e un antidepresiv. Nu da dependenta.
Mirtazapina e posibil sa ingrase, da. Dar poate va reveniti doar cu Venlafaxina. Luati la nevoie Lorazepam. Cateodata organismul se adapteaza perfect la Venlafaxina si nu e nevoie de Lorazepam.
Problema este ca din cand in cand am palpitatii imi simt inima cum bate repede si simt o agitatie in corp, acum 3 luni am fost la cardiolog am facut 4 electro, 2 ecocardiograme, holter si au spus ca inima e bine, dar ma deranjeaza aceste palpitatii si nu stiu ce ar trebui sa iau pt ele
Palpitatiile sunt somatizari de anxietate. Luati tratamentul care vi s-a dat.
Azi noapte a fost prima noapte fara lorazepam pt ca am terminat cutia, le-am luat 1 luna dar nu am reusit sa dorm toata noaptea am atipit de cateva ori dar eram in vis ca si cum as fi fost treaza.Oare o sa reusesc sa mai dorm fara pastile?
Exista remedii homeopate care te pot ajuta pentru depresie si anxietate si de asemenea problema dormitului fara pastile.Insa va trebui sa apelezi la un medic homeopat. Aceste remedii sunt personalizate, si trebuiesc administrate cu strictete.
Te-as ajuta cu mare drag si ti-as da o adresa de mail in care sa mi spui mai amanuntit simptomele pe care le ai, insa nu este permisa publicarea datelor personale
Eu am terminat studiile medicinei homeopate in Israel si momentan fac voluntariat pentru a ajuta si a capata experienta.
Sper sa-ti fie de folos mesajul.
Te-as ajuta cu mare drag si ti-as da o adresa de mail in care sa mi spui mai amanuntit simptomele pe care le ai, insa nu este permisa publicarea datelor personale
Eu am terminat studiile medicinei homeopate in Israel si momentan fac voluntariat pentru a ajuta si a capata experienta.
Sper sa-ti fie de folos mesajul.
Da te rog lasa-mi adresa ta de mail, chiar ma intereseaza
Am incercat sa-ti trimite un mail dar imi spune ca adresa nu sa gasit
Cu stres și stres psihic excesiv, se recomandă să luați Rhodiola Rosea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Anxietate depresie
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 7Simptome de depresie si anxietate de foarte multi ani
- 5Depresie cu anxietate
- 17Cum sa scapi de depresie/anxietate?
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 28Depresie, anxietate
- 4Depresie si anxietate
- 1Psihoterapeut in bucuresti
- 4Depresie ???
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 33Depresie sau altceva?
- 2Al 3-lea medicament ? Care este rolul lui?
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 4Orice fac tot rau imi este, pareri ?
- 7Efectele anxietatii, depresiei si stresului asupra pielii
- 7Buna ziua care ma poate ajuta cu o mica intrebare..despre anxietate depresie
- 1O senzatie de sufocare
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
Mai multe informații despre: depresie si anxietate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: