anxietate si depresie de 22 ani
Ma numesc Magda si am 44 de ani.Sufar de anxietate, atacuri de panica si depresie de 22 de ani.In acesti ani nu a fost zi sa nu iau o pastila macar pe zi.M am consolat cu boala dar ma doare ca nu am prea multe prietene.As vrea sa ma imprietenesc cu voi, cu cei ca mine, care m ati crede daca intr o zi m ati gasi in pat dormind pe la amiaza sau as sta la umbra in zilele calduroase, sau as fi total lipsita de energie.Vreau sa ne vedem de sarbatori, sa ne distram in felul nostru, sa facem clubul anxiosilor.Va imbratisez si va astept mesajele pe privat!!!
6 comentarii
Buna, Magada!
Imi pare rau ca ai aceasta problema de atata timp. Insa ar fi bine sa-ti rezolvi problema la nivel mental, si nu cu medicamente. Cu siguranta a fost un factor declansator al acestei probleme, care trebuie rezolvat.
Vreau sa iti urez stapanire de sine, sanatate si Sarbatori fericite!
Imi pare rau ca ai aceasta problema de atata timp. Insa ar fi bine sa-ti rezolvi problema la nivel mental, si nu cu medicamente. Cu siguranta a fost un factor declansator al acestei probleme, care trebuie rezolvat.
Vreau sa iti urez stapanire de sine, sanatate si Sarbatori fericite!
Cred ca problema dumneavoastra s-ar putea cel putin ameliora semnificativ prin tratament homeopat.
buna magda, imi pare rau ca treci prin asa ceva, e pacat ca trebuie sa iei atatea chimicale ca sa fi bine, si eu imi doresc cat mai multi prieteni virtuali, pentru ca oricum am incerca intruniri nu se prea pot face avand in vedere ca suntem oameni care postam din toata tara, dar virtual ne putem tine de urat.o zi buna.
Eu va dau un sfat mai normal ceea ce spune MAGDA este perfect normal si cred ca cea mai buna metoda de vindecare este acel tratament care se face fata in fata este mai personal.
Cand un doctor iti transmite AI CANCER si pleaca este nasol DAR atunci cand doctorul traieste efectiv cuvintele cand iti spune cas si cum ati fi rude altfel primesti vestea TAZAND CA MINE.
Cand un doctor iti transmite AI CANCER si pleaca este nasol DAR atunci cand doctorul traieste efectiv cuvintele cand iti spune cas si cum ati fi rude altfel primesti vestea TAZAND CA MINE.
Stimata D-na Magda,
Va recomand cu caldura sa apelati la un psiholog pentru problemele dvs. Exista tratamente psihoterapeutice foarte riguroase si utile pentru tulburarile de anxietate, respectiv depresie si cred ca v-ar imbunatati semnificativ calitatea vietii. Terapia cognitiv-comportamentala este foarte eficienta in aceste tulburari emotionale.
Psih. Gentiana Nita
Va recomand cu caldura sa apelati la un psiholog pentru problemele dvs. Exista tratamente psihoterapeutice foarte riguroase si utile pentru tulburarile de anxietate, respectiv depresie si cred ca v-ar imbunatati semnificativ calitatea vietii. Terapia cognitiv-comportamentala este foarte eficienta in aceste tulburari emotionale.
Psih. Gentiana Nita
Te-ai pozitionat intr-o zona de confort. Medicatia nu rezolva cauza. Ca sa schimbi ceva trebuie sa vrei, sa-ti doresti asta cu toata fiinta ta. Puterea sta in tine, nu uita nicio clipa asta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 71Anxietatea cum se vindeca?
- 22anxietate si depresie?
- 115Tulburare depresiva
- 33Depresia si anxietatea - simptome si mecanisme de boala
- 4ipohondru sau anxietate
- 6Cum pot scapa de nervii la stomac? va rog frumos ajutati-ma aceasta boala imi macina viata
- 5este util tratamentul cu rispolept in depresie majora?
- 15cipralex-cine poate sa imi spuna cum actioneaza?
- 11Incotro se indreapta viata mea? - Depresie
- 6Cum scap de depresie?
- 2depresie.. recomandare doctor bun in obregia
- 4Anxietate generalizata, metode de tratament, usile marcate cu exit
- 0Anxios-depresiv Seroxat
- 14De 3 ani ma lupt cu niste stari ciudate... anxietate?
- 2Depresie sau altceva
- 4Depresie grava
- 3Anxietate
- 12Remedii pt depresie si anxietate
- 8Simptome ciudate: dureri abdominale și de stomac, borborisme, râgâieli
- 13Depresie si anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia tulburare anxios depresiva depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Depresia
- Ciclotimia - tulburarea ciclotimică
- Anxietatea de sănătate
- Atacul de panică în sarcină
- Sindromul depresiv major - schimbările patologice de la nivel cerebral
- Anxietatea și alimentația