depresie anxietatate
Buna ziua vreau si eu sa stiu si eu cum pot sa primesc tratament si in acelasi timp un diagnostic corect dupa ce in urma cu cativa ani am avut o stare de panica excesiva cu atacuri de panica fiind internat in spital punandu-mi diagnosticul de tulburare psihotica urmand ctratament cu zeldox disparandumi starea de panica insa neincetand simtomele puls oscilant la fiecare miscare a corpului fiind un simtom al anxietatii cred mergand la un al psihiatru punandumi diagnosticul de schizofernie paranoida ceea ce eu nu cred ca am ca nu ma comport ca un schizofrenic alt tratament si nici un fel de ameliorare in privinta pulsului si a tensiunii arteriale oscilante Stiu ca e greu de facut dar vreau diagnosticul corect si tratamentul corect pentru a inceta simtomele in prezent primesc tratament cu olanzapina si cipralex si nicio ameliorare
3 comentarii
Degeaba schimbati nickname-ul sub care va inregistrati situatia nu se va schimba. Vi s-a mai raspuns la intrebare dar se pare ca nu va convine. Indiferent de cat veti scrie situatia ramane aceeasi si pasii ce trebuie sa-i urmati...
Se schimba Cipralexu. Nu merge pe somatizarile tale. Iti da alt ad. care sa rezolve problema cu pulsu.
Diagnosticul nu se pune pe forum ci in cadrul unei consultatii de specialitate cu un medic psihiatru
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 4Anxietate VS depresie.
- 3depresie, anxietate
- 5Depresie cu anxietate
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 7Depresie sau anxietate?Sau ambele combinate?Afecteaza sanatatea?
- 4Depresie si anxietate
- 3Anxietate si depresie severa
- 3Tulburare anxios depresiva
- 33Depresie sau altceva?
- 4Vad ca nimeni nu pune acesta intrebare - anxietate si depresie
- 14Depresie si anxietate
- 15Sindrom anxios-depresiv, pierdere memorie
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 6Depresie anxioasa fara raspuns la tratament
- 2Sindrom anxios depresiv si TOC
- 41Cum mergeti mai departe?
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
- 3Spravato este eficient in starile de depresie si anxietate?
Mai multe informații despre: tulburare anxios depresiva depresie si anxietate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: