depresie anxietatate | Forumul Medical ROmedic

depresie anxietatate

17-06-2016
asu
Nu este medic/terapeut
asu
Buna ziua vreau si eu sa stiu si eu cum pot sa primesc tratament si in acelasi timp un diagnostic corect dupa ce in urma cu cativa ani am avut o stare de panica excesiva cu atacuri de panica fiind internat in spital punandu-mi diagnosticul de tulburare psihotica urmand ctratament cu zeldox disparandumi starea de panica insa neincetand simtomele puls oscilant la fiecare miscare a corpului fiind un simtom al anxietatii cred mergand la un al psihiatru punandumi diagnosticul de schizofernie paranoida ceea ce eu nu cred ca am ca nu ma comport ca un schizofrenic alt tratament si nici un fel de ameliorare in privinta pulsului si a tensiunii arteriale oscilante Stiu ca e greu de facut dar vreau diagnosticul corect si tratamentul corect pentru a inceta simtomele in prezent primesc tratament cu olanzapina si cipralex si nicio ameliorare
3 comentarii
0
17-06-2016, ora 20:34
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Degeaba schimbati nickname-ul sub care va inregistrati situatia nu se va schimba. Vi s-a mai raspuns la intrebare dar se pare ca nu va convine. Indiferent de cat veti scrie situatia ramane aceeasi si pasii ce trebuie sa-i urmati...
0
18-06-2016, ora 01:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Se schimba Cipralexu. Nu merge pe somatizarile tale. Iti da alt ad. care sa rezolve problema cu pulsu.
0
27-06-2016, ora 21:41
Psiholog Camelia Stavarache
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Camelia Stavarache
Diagnosticul nu se pune pe forum ci in cadrul unei consultatii de specialitate cu un medic psihiatru
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExerciÈ›iul fizic, o opÈ›iune viabilă pentru ameliorarea depresiei È™i anxietății la tineri
  • Terapia prin umor poate reduce simptomele depresiei È™i anxietății
  • ComparaÈ›ie între efectele sportului È™i efectele antidepresivelor în ameliorarea depresiei È™i anxietății
  •