Reflux - vitamina d

Acum 2 luni am avut un episod de reflux, ( 6 zile de dureri la nivelul gatului.. exact la aceași oră 6 dimineață mereu.. am ajuns și la perfuziei după care am fost la un orl și mi-a recomandat nexium - am luat și iau nexium nu am mai avut dureri mari dar mai am mici episoade de obicei după ce mănânc am slăbit 26 de kg in 2 luni ( nu prea am putut sa mănâncă ) in aceste 2 luni - am fost la un doctor pentru glanda tiroida a zis că este ok dar mi-a recomandat să iau procort -
Întrebare ? Daca nu mai am așa dureri mari înseamnă că nexium are efect pozitiv ?
Mai am senzație de înec la inghitire
Ce părere aveți despre otetul de mere
!!! Am avut lipsa de vitamina da adică am avut 9 - iau 2000ui pe zi ? Refluxul poate fi cauzat de lipsa de vitamina d ?
Când am luat nexium al spărgeam in gura până să aflu că nu mai e eficient de câteva zile am inceput sa dizolv pastila in apa e ok ?
+ Nu mai am simptome așa mare acum sunt mai rare. Mici episoade uneori dureroase la nivelul gatului
+ Vitamina d era la nivel 9... Standard este 20-25..
Întrebare ? Daca nu mai am așa dureri mari înseamnă că nexium are efect pozitiv ?
Mai am senzație de înec la inghitire
Ce părere aveți despre otetul de mere
!!! Am avut lipsa de vitamina da adică am avut 9 - iau 2000ui pe zi ? Refluxul poate fi cauzat de lipsa de vitamina d ?
Când am luat nexium al spărgeam in gura până să aflu că nu mai e eficient de câteva zile am inceput sa dizolv pastila in apa e ok ?
+ Nu mai am simptome așa mare acum sunt mai rare. Mici episoade uneori dureroase la nivelul gatului
+ Vitamina d era la nivel 9... Standard este 20-25..
2 comentarii

- Am avut si limba incarcata ( alba ) acum mai am mici momente cand se albeste dar doar in zona din spate ? este de la reflux ?

Incercati ulei de masline presat la rece, dimineata, pe stomacul gol. ( 1-2 lingurite). Pe mine m-a ajutat in reflux.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere gat
- 6reflux eso-gastro, hernie hiatala sau ceva mai grav?
- 41Bebe 10 luni nu mananca nimic
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 5refluxul gastric la sugar... e grava problema asta?
- 1posibil reflux
- 2candidoza
- 2Satri de voma
- 1Reflux
- 2Umflatura...ca o basica...in gat
- 0Stresclin GI pt reflux gastroesofagian?
- 1Fuerte in gat
- 1Am reflux de f mulți ani
- 0Gastrită sau Reflux gastroesofagian
- 0Esofagita? ulcer - reflux zilnic, dureri mari si mi se inflameaza esofagul urat de tot
- 1Gat îngust cu denivelări si stomac alungit
- 5Esofagita ? simt un disconfort in esofag
- 5Reflux dimineata
- 1Gât uscat, nod in gât și edem pe aritenoizi
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian Refluxul digestiv Regimul pentru refluxul gastro-esofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: