Esofagita de reflux
Buna ziua,
Referitor la boala de reflux gastroesofagian este normal sa prezint un mucus galben pe peretele gatului dimineata cand ma trezesc, insotit de o usoara usturime? Mentionez ca senzatia de usturime dispare imediat dupa ce elimin secretia/mucusul. Sunt in afara tarii pana la sf lunii si imi este teama sa nu fie ceva complicatii.
Va multumesc anticipat
Referitor la boala de reflux gastroesofagian este normal sa prezint un mucus galben pe peretele gatului dimineata cand ma trezesc, insotit de o usoara usturime? Mentionez ca senzatia de usturime dispare imediat dupa ce elimin secretia/mucusul. Sunt in afara tarii pana la sf lunii si imi este teama sa nu fie ceva complicatii.
Va multumesc anticipat
2 comentarii
Buna ziua.
Evident ca nu e normala acea secretie. Dar daca sunteti si fumatoare, ar putea fi o secretie traheala.
Evident ca nu e normala acea secretie. Dar daca sunteti si fumatoare, ar putea fi o secretie traheala.
Multumesc pentru raspuns. Nu sunt fumatoare. As putea sa trimit o fotografie cu acest mucus. Sunt in China momentan si este foarte complicat sa ma inteleg cu dr din spital. Am fost sa solicit o endoscopie dar mi-au facut o ecografie abdominala unde rezultatele au iesit in limite normale si Helicobacter negativ. Din pacate endoscopia nu am reusit inca sa o fac din cauza lipsei de comunicare.
Pe 2 dec ajung acasa si am sa efectuez endoscopia. Pana atunci urmez un tratament cu Rabeprezole de 20mg dimineata si Domperidone 3x zi, combinat cu dieta.
Pe 2 dec ajung acasa si am sa efectuez endoscopia. Pana atunci urmez un tratament cu Rabeprezole de 20mg dimineata si Domperidone 3x zi, combinat cu dieta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 162esofagita de reflux
- 8gastrita si reflux gastro-duodenal. Ce inseamna reflux gastro-duodenal.?
- 3traheita sau reflux gastro-esofagian?
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 0am boala de reflux gastroesofagian, ajutati-ma cu un raspuns va rog
- 0Reflux esofagian
- 1Reflux
- 2Umflatura...ca o basica...in gat
- 4Dureri mari, helicobacter, esofagita
- 3Secretii in gat, faringita de reflux
- 2O intrebare pentru domnul doctor Raul sau Gasterontorolog!!!
- 4Reflux gastroesofagian + Infectie si raguseala de o luna
- 2Pulsatii burta zilnice
- 4Boala de reflux esofagian, gastrita, balonare...
- 2Fluturari/Spasme la baza gatului
- 1Infectie? ureche sinus dinti
- 1Reflux gastroesofagian dureri în piept
- 0Slabesc si nu ma mai ingras. esomeprazol
- 3Gastrită Antrala reflux gastroesofagianHelicobacter pilory
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: