Reflux gastroesofagian? Gastrita?
Buna seara,
Ma confrunt de aproximativ o săptămână cu o situatie destul de ciudata si incomodă: stomacul 'scartaie', reguscitez foarte des...chiar si in timpul mesei, respiratia este un pic îngreunată, câteodată gheara in piept si la 30 min _ 2 ore dupa masa palpitatii. Cel mai mult ma deranjează o senzatie la de strângere la gât..senzatie pe care imi este dificil sa o si descriu: ca si cum ar fi gâtul umflat in interior, ca si cum m ar strânge cineva de gât, gâtul este uscat...toate se manifestă aproximativ in zona amigdalelor. Daca nu mănânc...stomacul este foarte zgomotos..mai mult decat era inainte si câteodată am dureri in capul pieptului, rareori si in partea stângă sub coasta (nu stiu ce este acolo...). Mentionez ca mănânc fff haotic...de cele mai multe ori prima masă în zi este la ora 12_13..rareori servesc micul dejun, in schimb se întâmplă să beau cafeaua pe stomacul gol. Nici alimentatia servită la serviciu nu este tocmai sănătoasă..Si de multe ori..mananc putin si foarte repede ( eu care in particular ma scol ultima de la masa..). In ultimele zile...de cand cu aceste simptome parca am impresia ca nu na saturat..mănânc si la putin timp imi vine foame si stomacul scoate zgomote. Oricum...manac putin. Intrebarea mea este daca simptomele de la gât pot fi de la stomac si care ar putea fi cauza simptomelor stomacale.
Multumesc anticipat!
Ma confrunt de aproximativ o săptămână cu o situatie destul de ciudata si incomodă: stomacul 'scartaie', reguscitez foarte des...chiar si in timpul mesei, respiratia este un pic îngreunată, câteodată gheara in piept si la 30 min _ 2 ore dupa masa palpitatii. Cel mai mult ma deranjează o senzatie la de strângere la gât..senzatie pe care imi este dificil sa o si descriu: ca si cum ar fi gâtul umflat in interior, ca si cum m ar strânge cineva de gât, gâtul este uscat...toate se manifestă aproximativ in zona amigdalelor. Daca nu mănânc...stomacul este foarte zgomotos..mai mult decat era inainte si câteodată am dureri in capul pieptului, rareori si in partea stângă sub coasta (nu stiu ce este acolo...). Mentionez ca mănânc fff haotic...de cele mai multe ori prima masă în zi este la ora 12_13..rareori servesc micul dejun, in schimb se întâmplă să beau cafeaua pe stomacul gol. Nici alimentatia servită la serviciu nu este tocmai sănătoasă..Si de multe ori..mananc putin si foarte repede ( eu care in particular ma scol ultima de la masa..). In ultimele zile...de cand cu aceste simptome parca am impresia ca nu na saturat..mănânc si la putin timp imi vine foame si stomacul scoate zgomote. Oricum...manac putin. Intrebarea mea este daca simptomele de la gât pot fi de la stomac si care ar putea fi cauza simptomelor stomacale.
Multumesc anticipat!
4 comentarii
Poate fi boala de reflux gastro-esofagian.
Control la gastrolog.
Control la gastrolog.
Multumesc! Si sa ma afecteze atat de mult la gât? Nod in gât..etc...
Da, la gat. Poate fi reflux amestecat cu anxietate. Faceti si un test anxietate pe net informativ.
Salut mă prin așa cEva asemănător am trecut și eu și mai trec fa te rog endoscopie sa nu ai hernie hiatala cu reflux ca aia da simntome de palpitații
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14cura detoxifiere ficat
- 3este reflux esofagian sau altceva?
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 0am boala de reflux gastroesofagian, ajutati-ma cu un raspuns va rog
- 1reflux esofagian, simptome mereu
- 0reflux gastro-esofagian (cred)
- 2Minim reflux gastro esofagian
- 1Reflux gastroesofagian
- 1Boala de reflux gastroesofagian cu esofagita grad A,
- 1Reflux
- 4chisturi la sinusuri si maxilare
- 0Stresclin GI pt reflux gastroesofagian?
- 1Am reflux de f mulți ani
- 1Faringospray - inlocuitor, BRGE
- 1Balonare, constipație, reflux și pierdere in greutate
- 1Infectie? ureche sinus dinti
- 1Boala de reflux și hernie hiatala mica
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian Regimul pentru refluxul gastro-esofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: