Refluxul si borsul de casa

Cei care sufera de BRGE au voie sa consume ciorbe facute cu bors de casa?Borsul de casa, de putina, creste aciditatea, este daunator?
4 comentarii

nu e daunator.. dar creste aciditatea
macat NU foarte acru.. si daca NU incalci cu alceva regimul, cred ca se poate.
e simlu.. manancii numai borsul si atat.. si peste 2-3 ore o sa vezi daca ai sau nu aciditate
macat NU foarte acru.. si daca NU incalci cu alceva regimul, cred ca se poate.
e simlu.. manancii numai borsul si atat.. si peste 2-3 ore o sa vezi daca ai sau nu aciditate

buna ziua de 4 luni am cerul gurii inflamat prima data ma ustura in cerul gurii.dupa o vizita la orl mia zis ca nam nimic dar arsurile de gura tot le am si in cerul gura am fost la gastrologie pt ca abeam arsuri si in piep ca o apa oparita si senzatia ca ma stringe cineva de gat si mia sis ca e posibil ca am reflux dar dupa 1luna cu controlac nu am nici un rezultat arsuri am din nou arsurile imi mai scad in gura doar cand folosesc in colotoriu.stau in italia si de 4 luni nu stiu nici acum clar ce am.biopsia pt helicobacteri iese peste 5 zile ce sfat imi dati cu respect ezo. iar cerul gurii il am si acuma rosu si iritat
.
.

sunt sute de mesaje aici pe forum cu descriere amanuntita a regimului alimentar care trebuie sa.l tii si a tratamentului local.. cu inhalatii, gargara, uleiuri volatile...s.a

doctorul mia prescris acele medicamente iau 3 pe zi de 40 de grame in schimp nu mia zis nimic de nici un ulei dieta o tin sant normale aceste arsuri in gura.e prea mare doza de comprese gastrice.pt ca nam nici o ameliorare
.
.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 6gastrita de reflux, va rog sa-mi dati niste sfaturi ce tratament sa mai iau?
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 1reflux esofagian, simptome mereu
- 1dureri cardiace
- 2BRGE, hernie hiatala, disfagie sau probleme cu plamanii?
- 6Operiatie boala de reflux gastroesofagian
- 4Gastrita si boala de reflux gastroesofagian sunt aceeasi boala?
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 0Gastrită sau Reflux gastroesofagian
- 7Orl - Vertij, tiuit, presiune in ureche
- 2Reflux acid, gat inflamat, esofag inflamat :(
- 1Gat îngust cu denivelări si stomac alungit
- 0Slabesc si nu ma mai ingras. esomeprazol
- 1Gaze, dureri abdominale, gastrita, endoscopie făcuta
- 2Greata, ragaieli si acreala in gat dupa tratament cu antibiotic pentru o masea
- 5Reflux dimineata
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: