Reflux gastro-esofagian???
Buna ziua! În urma unui tratament cu antibiotice pentru o întrerupere de sarcina, au debutat niște simptome stranoi în gat și pe limba, ca și cum asa avea ceva cojite, se usucă foarte tare, parca as avea un smoc de par. După asta am făcut infecție în gât, tratata cu penicilina și gentamicina! După a început calvarul, senzațiile au crescut în intensitate! Am mers la numeroși doctori, toate rezultatele bune: sânge, tiroida, exudat, h. Pylori, eco abdominala.
După am făcut o endoscopie= diagnostic BRGE moderat! Menționez ca am niște migrene din copilărie din cauza cărora vomit frecvent! Intrebare: Deși nu am arsuri, nu balonări, nu gaze în exces, toate simptomele mele DIN GAT ȘI LIMBA, sa fie de la faringo amigdalita asta datașat probabil de reflux? Va mulțumesc! Aștept un răspuns avizat!
După am făcut o endoscopie= diagnostic BRGE moderat! Menționez ca am niște migrene din copilărie din cauza cărora vomit frecvent! Intrebare: Deși nu am arsuri, nu balonări, nu gaze în exces, toate simptomele mele DIN GAT ȘI LIMBA, sa fie de la faringo amigdalita asta datașat probabil de reflux? Va mulțumesc! Aștept un răspuns avizat!
13 comentarii
Buna ziua.
Din descriere pare a fi o candidoza. Consultati un ORList.
Din descriere pare a fi o candidoza. Consultati un ORList.
Am avut candida în urma antibioticului! S-a tratat! În decursul acestor 3 luni am repetat de doua ori analiza pentru candida și nu a mai ieșit după ce am urmat tratament de 10 zile cu diflucan! Repet: poate fi de la reflux? Mulțumesc!
Ajung sa cred ca am afectat sistemul nervos pt ca nu-mi mai trece, iar mintea mea este numai acolo!
Ajung sa cred ca am afectat sistemul nervos pt ca nu-mi mai trece, iar mintea mea este numai acolo!
Buna ziua.
Refluxul e moderat, deci probabilitatea de a fi cauza e redusa.
Refluxul e moderat, deci probabilitatea de a fi cauza e redusa.
Cred ca am exclus toate cauzele! Chiar nu îmi pot da seama de unde ar putea veni aceste stări! Nu știu ce investigații sa mai fac! Este o senzație extrem de supărătoare! Este adevărat ca am doua carii urate le dar care nu-mi provoaca dureri! Dacă mai aveți vreun sfat referitor la vreo investigație, aștept cu mare interes răspunsul dumneavoastră! Mulțumesc mult!
Buna seara.
Nu e specialitatea mea, dar v-as recomanda un exhudat faringian.
Nu e specialitatea mea, dar v-as recomanda un exhudat faringian.
Le-am făcut și pe astea! Rezultate negative! Va mulțumesc frumos oricum!
Bună ziua.Am un an cu dureri de burta, în capul pieptului dar mai ales în partea dreapta.De curând mi au depistat helicobacter pylori și o hernie hiatala cu reflux gastroesofagian.Întrebarea mea este:Se poate din aceste boli sa ma balonez excesiv și sa am niște dureri puternice în partea dreapta care îmi coboară spre picior?Sunt disperata pentru ca nu imi mai pot desfășura activitățile normale din cauza acestor dureri.Va rog frumos dacă ma puteți ajuta
utilizator 20
Buna seara.
Aveti operatie de apendic ?
Buna seara.
Aveti operatie de apendic ?
Da, m am operat la 10 ani.Acum am 27.Dar durerile sunt în dreapta mai jos puțin de coaste și se lasă în jos lângă ovar.Dar ginecologic sunt bine.
Buna ziua.
Faceti o ecografie abdominala generala.
Faceti o ecografie abdominala generala.
Am făcut și îmi zice ca totul bine.și un RMN care mi a ieșit intestinul inflamat.Dar nu mi ai zis de ce.Mi au dat antiinflamatoare și regim.Sa exclud eu ce vad ca nu mi face bine.Dar de moment tot ce mănânc îmi provoacă dureri și balonare excesiva.Nu știu ce ar putea fi dar nimeni nu mi spune nimic concret.Credeți ca ar putea fi ceva grav la intestin?
Buna seara.
Intestinul e greu de investigat paraclinic - consultati un medic gastroenterolog.
Intestinul e greu de investigat paraclinic - consultati un medic gastroenterolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere gat
- 4hipertiroida si tratament pentru reflux gastroesofagian
- 26gastrita de reflux? sau ceva mai grav?
- 41Bebe 10 luni nu mananca nimic
- 44Reflux gatro intestinal
- 7BRGE, esofagita, posibil RFL, complicatii?
- 5refluxul gastric la sugar... e grava problema asta?
- 4reflux gastroesofagian
- 6Reflux gastro-esofagian ?
- 1amețeli
- 2Esofagita de reflux
- 4Reflux gastroesofagian + Infectie si raguseala de o luna
- 10Nas infundat 90% si reflux gastroesofagian
- 2Pulsatii burta zilnice
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
- 1Balonare, constipație, reflux și pierdere in greutate
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 1Gat îngust cu denivelări si stomac alungit
- 4Tuse după masa
- 3Intrebare legata de regimul care trebuie tinut pt Boala de Reflux Gastro-Esofagian (BRGE)
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian Regimul pentru refluxul gastro-esofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: