Esofagita de Reflux
Buna ziua
Acum vreo 2-3 luni au inceput sa imi apara simptome ca:dificultate la inghitit, trezitul de dimineata cu dureri abdominale si raguseaala(ceva in gat), cateodata dupa masa imi persista senzatia de corp strain in gat.
Am fost de 2 ori la spital si mi-au spus ca am Amigdalita...Total Fals
Acum o luna am fost la ORL si mi-a spus doctorita ca am o esofagita de reflux iar dupa tonul vocii ei nu parea ceva grav.Mi a dat tratament Motiliumx2 pe zi inainte de masa si Nolpaza 1 de diminieata inainte de masa.+O FOAIE CU REGIM pe care scrie BRGE regim de alimentatie si de viata(care ma cam sperie cuvantul''viata'').
Dupa o luna de regim si tratament simptomele nu mi au trecut, pot sa spun ca s-au mai diminuat putin dar nu mi-au trecut.
Ma mai pot vindeca complet ? (mi-a spus o farmacista ca nu prea scapi de asta)sa mai pot bea si eu o cafea, sa mai mananc din cand in cand o portie de cartofi prajiti.
Mentionez ca nu mananc de fel mancare fas-food, nu beau bauturi carbogazoase, de fumat m-am lasat de cand am asta!
Varsta :20 de ani
Sex=Masculin
Sunt o persoana activa, nu obisnuiesc sa lenevesc..cu exceptia perioadei asteia de cand am reflux
Acum vreo 2-3 luni au inceput sa imi apara simptome ca:dificultate la inghitit, trezitul de dimineata cu dureri abdominale si raguseaala(ceva in gat), cateodata dupa masa imi persista senzatia de corp strain in gat.
Am fost de 2 ori la spital si mi-au spus ca am Amigdalita...Total Fals
Acum o luna am fost la ORL si mi-a spus doctorita ca am o esofagita de reflux iar dupa tonul vocii ei nu parea ceva grav.Mi a dat tratament Motiliumx2 pe zi inainte de masa si Nolpaza 1 de diminieata inainte de masa.+O FOAIE CU REGIM pe care scrie BRGE regim de alimentatie si de viata(care ma cam sperie cuvantul''viata'').
Dupa o luna de regim si tratament simptomele nu mi au trecut, pot sa spun ca s-au mai diminuat putin dar nu mi-au trecut.
Ma mai pot vindeca complet ? (mi-a spus o farmacista ca nu prea scapi de asta)sa mai pot bea si eu o cafea, sa mai mananc din cand in cand o portie de cartofi prajiti.
Mentionez ca nu mananc de fel mancare fas-food, nu beau bauturi carbogazoase, de fumat m-am lasat de cand am asta!
Varsta :20 de ani
Sex=Masculin
Sunt o persoana activa, nu obisnuiesc sa lenevesc..cu exceptia perioadei asteia de cand am reflux
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4hipertiroida si tratament pentru reflux gastroesofagian
- 17gura uscata, buze crapate, esofagita
- 7diverticul Zenker aparut de vreo 2 ani, in urma unei BRGE
- 44Reflux gatro intestinal
- 4am fost diagnosticata cu ulcer esofagian de tip medicamentos
- 4Esofagita de reflux cronica?
- 2Tumoare maligna esofagiana
- 1esofagita de reflux pe sistem nervos
- 3Refluxul poate provoca iritarea traheii?
- 2Disconfort in gat si raguseala usoara
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 0Lipsa eructație
- 0Scaun marunt si inchis la culoare
- 4Ajutati-ma: Probleme digestive - Arsuri gastrice
- 2Disfonie
- 2Fluturari/Spasme la baza gatului
- 4Helicobacter, simptome esofag
- 3Esofagita grad A, gastro-duodenita prin reflux alcalin
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian Esofagita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: