reflux gastroesofagian, dureri de omoplat stang
buna ziua, sotul meu 37 ani a fost operat de colicist in 2009 i sa prescris un regim fara grasimi prajeli... asta a fost in martie.in august au inceput dureri in omoplat sting.la consult analize, computer tomograf (cardiolog, plamani, gastro..)nimic grav un reflux gastro cu tratament cu omeran.iau trecut durerile acum, din noiembrie are dureri in cosul pieptului care sau acutizat acum cu greata respirati grea si eructatii f. dese si balonari.simte ca are ceva in piept la consult dr ia dat iar omeran, motilium, emetostop, sab simplex., si regim fara alimente acide, intreb :aceasta durere, , la furculita"poate fi si de la altceva?si a doua:unde sa caut care alimente sant acide?are voie lapte?iaurt?fructe ?ce legume ?trebuie sa tin si regimul pt ficat si pt reflux.multumesc
6 comentarii
Operatia a fost o mare greseala. De acolo i se trag acum aceste simptome. Trebuie sa se alimenteze f. sanatos acum si sa evite cat poate medicamentele chimice, alta sansa nu are.
In plus sa consulte un medic homeopat cu experienta pentru vindecera, cu medicamente chimice aceste afectiuni nu se pot vindeca, caci din cauza operatiei ficatul si digestia nu mai au cum sa functioneze optimal si orice medicament dauneaza de 10 ori mai mult decat la un om neoperat.
Cat despre omeran, motilium, emetostop, etc...nu fac altceva decat sa alineze pe moment durerile daunand continuu organismului, sunt toate toxine puternice.
-*
(*modificat de administrator)
In plus sa consulte un medic homeopat cu experienta pentru vindecera, cu medicamente chimice aceste afectiuni nu se pot vindeca, caci din cauza operatiei ficatul si digestia nu mai au cum sa functioneze optimal si orice medicament dauneaza de 10 ori mai mult decat la un om neoperat.
Cat despre omeran, motilium, emetostop, etc...nu fac altceva decat sa alineze pe moment durerile daunand continuu organismului, sunt toate toxine puternice.
-*
(*modificat de administrator)
multumesc pt raspuns.medicul nostru de familie e homeopat si ia prescris chitosan si digest(reteta e la sotul meu si nu stiu sigur daca asa se numesc exact) dar revenind la dureri, (alimentatia e cat decat sanatoasa, avem o fetita de 4ani cu colesterol, deci toata familia mancamfara grasimi, prajeli sucuri, dulciuri...etc)cat o sa mai sufere?nupoate fi si de la altceva?ulcer?ceva balneologic?nu stiu va rog o parere.multumesc pt indicatii
Aceste remedii prescrise de homeopat nu au de a aface cu homeopatia si nici nu este tratament homeopat. La astfel de "homeopati" nu aveti prea mari sanse...
du-te domnule de aci cu homeopatia dumitale ca altceva nu stii...probabil ai vreo firma cu asa ceva de-o tot tii cu homeopatia asta!
in urma investigatiilor facute ecograf, helicobacterii pilorii candida albicans misa dat un diagnostic incert.
Mia gasit intradevar helicbacterii p. pentru care am facut tr.de 2 ori. simtomele sint urmatoarele: vomit toata noaptea de aproxim.10 ori numai suc gastric, dupa care 2zile nu pot sa maninc nimic.Cum maninc ceva ma doare capu groaznic.mise inroseste cavitatea bucala se albeste limba siam senzatia cain o anumita zona parcai taiata cu lama. Acest lucru mi sa intimplat la 20 de ani la 40 de ani si acum la 60 de ani de vreo patru ani mise intimpla in fiecare an. Am fost tratat cu omez care ma ameliorat putin. diagnosticu a fost ba gastrita ba esofagita de reflux.Cu respect va cer o parere in speranta ca am fost destul de explicid.
Mia gasit intradevar helicbacterii p. pentru care am facut tr.de 2 ori. simtomele sint urmatoarele: vomit toata noaptea de aproxim.10 ori numai suc gastric, dupa care 2zile nu pot sa maninc nimic.Cum maninc ceva ma doare capu groaznic.mise inroseste cavitatea bucala se albeste limba siam senzatia cain o anumita zona parcai taiata cu lama. Acest lucru mi sa intimplat la 20 de ani la 40 de ani si acum la 60 de ani de vreo patru ani mise intimpla in fiecare an. Am fost tratat cu omez care ma ameliorat putin. diagnosticu a fost ba gastrita ba esofagita de reflux.Cu respect va cer o parere in speranta ca am fost destul de explicid.
buna ziua, in urma cu 3 zile in timp ce mancam am simtit ca nu se mai duce mancarea, a ramas undeva pe esofag, au inceput o serie de ragaieli care mi-au adus mancarea in gat iar apoi am eliminat-o.ieri am patit la fel cu painea in timp ce mancam mi-a ramas undeva deasupra stomacului, dupa 2 ore au inceput ragaielile care au adus-o in gat si acolo a ramas, aveam simptome de vioma dar nu puteam, ragaiam intruna si nu puteam sa o scot, am baut apa, ceai doar sa o elimin, nimic, am plecat la urgente unde m-au trimis la orl, acolo m-au pus sa beau o cana de apa dupa care am simtit ca se duce mai in jos aveam dureri pe esofag, arsuri si parca umbla un bolovan de la stomac in sus si invers am scuipat si un firicel de sange.dr orelist a zis ca nu am nimic in gat si sa merg la urgente sa fag raze cu bariu.medicul de la upu a spus ca nu poate sa faca asa ceva acolo fiind sambata seara, mi-a pus o perfuzie si mi-a facut un calmant, diagnostic reflux gasto-esofagian, am primit o reteta cu omez 2/zi, maalox 3/zi, famotidina 2/zi si fiind mai emotiva mi-a dat calmepan de 3mg o jumatate seara(pe care nu l-am luat inca ca am crezut ca nu e cazul), si indicatia sa beau multe ceaiuri de galbenele, tei, sunatoare, musetel etc in legatura cu firicelul de sange a zis sa nu ma speri ce este din cauza acidului din stomac.astazi am patit la fel cu mancarea, mi-e frica sa mai mananc, pana si portocala mi-a ramas in gat.am uitat sa va spun ca in urma cu peste 10 ani am avut ulcer duodenal cu nisa pe care l-am tratat dar dupa o perioada au aparut acele ragaieli carora nu le-am dat importanta prea mare pt ca ierau de scurta durata.spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac si daca trebuie sa consul un medic de specialitate sau sa merg cu tratamentul dat de cel de la upu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6reflux eso-gastro, hernie hiatala sau ceva mai grav?
- 41Bebe 10 luni nu mananca nimic
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 2boala de reflux sau gastrita?
- 1durere puternica omoplatul stang
- 8Am toate simptomele refluxului gastro-esofagian
- 11Urmari ale refluxului gastro-esofagian sau altceva?
- 1Marijuanna +Boala de reflux gastroesofagian cu esofagita grad A
- 7Probleme gat
- 3Contractura musculara langa omoplat stang
- 3Reflux gastroesofagian.
- 1Fuerte in gat
- 1Reflux gastro-esofagian
- 2Pulsatii burta zilnice
- 2Reflux - vitamina d
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 1Boala de reflux și hernie hiatala mica
- 4Helicobacter, simptome esofag
- 1Durere de burtă și febră
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian Regimul pentru refluxul gastro-esofagian omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: