reflux gastroesofagian?
Buna ziua, de vreo patru luni am niste probleme cu respiratia, iar de o vreme buna au aparut probleme la stomac, adica ma balonez din aproape orice mananc, arsuri la stomac si pana pe gat, la acid, cafea, etc, ragai foarte des si usoare dureri in partea dreapta deasupra buricului, iar cand stau de exemplu la calculator simt o incordare in cosul pieptului, am mantionat ca am probleme cu respiratia deoarece cand sunt balonata incep sa respir greu iar cand incep sa ma desfac este mai bine, ce sa intampla?as dori o parere daca se poate.
4 comentarii
Cred ca trebuie sa facetio endoscopie digestiva sau macar un examen radiologic cu bariu, sa adoptati un alt regim alimentar, fara cafea tigari, prajeli, sa luati enzime pt digestie, daca este cazul..Exista un ceai ff.bun de la Fares, "Gastric"..
Numai bine sanatate
Numai bine sanatate
multumesc mult stelutademare pentru sfat, o sa-l urmez...
buna ziua, eu sunt diagnostiacata cu refluxgastroesofagian de aproape o luna, tin un regim adecvat, si iau si nexium de 40..cu toate acestea mai am dureri...sunt bautoare inraita de cafea, dar dat fiind faptul k sufar de aceasta boala dureroasa a trebuit sa renunt la cafea...insa unchiul meu promoveaza in orasul lui renumita cafea gano...am inteles k este foarte buna si k nu are efecte secundare asupra organismului...am baut si eu de vreo cateva ori si nu m-a durut stomacul, insa tot am o teama...ce spuneti..sa renunt la ea??multumesc...si dak mai aveti alte leacuri pt aceasta boala, astept cu nerabdare de la dvs..multumesc frumos si o duminica placuta!!
andreea parvu etc...
buna ziua, eu sufar de arsuri de la stomac de prin anul 2006... m-am ingrasat mai tare ca mancam noaptea ca sa imi alin arsurile si apoi am inceput sa sufar de esofagita de reflux... cam de vreo 2 ani... intai m-am bucurat ca in loc de Maalox care imi facea mai mult rau mi-a dat o doctorita sa iau Omez... si cu ala m-am tratat de atunci pana de curand. La inceput m-am bucurat ca o pastila imi domolea arsurile cateva zile... apoi o zi... apoi cateva ore... si cred ca am inceput sa iau 2 pastile pe zi... pana am nimerit la un doctor care mi-a spus sa nu mai iau Omez... si mi-a dat Lanzap (Lanzul) 1 pastila dimineata si Motilium 1 pastila la pranz si una seara... Ce sa va spun... de o saptamana de cand iau acest tratament ma simt alt om... nu mai am deloc arsuri si nici reflux esofagian... ca ajunsesem sa imi fie frica sa dorm pe burta sa nu ma apuce voma... scuze... mi-a scazut si pofta de mancare pt ca de fapt mancam ca sa atenuez arsurile... numai cine are asa ceva stie ce spun... dar acum ca ma simt asa de bine m-am gandit sa va spun si voua... cine stie... poate va foloseste informatia asta... sanatate si numai bine!
G.
buna ziua, eu sufar de arsuri de la stomac de prin anul 2006... m-am ingrasat mai tare ca mancam noaptea ca sa imi alin arsurile si apoi am inceput sa sufar de esofagita de reflux... cam de vreo 2 ani... intai m-am bucurat ca in loc de Maalox care imi facea mai mult rau mi-a dat o doctorita sa iau Omez... si cu ala m-am tratat de atunci pana de curand. La inceput m-am bucurat ca o pastila imi domolea arsurile cateva zile... apoi o zi... apoi cateva ore... si cred ca am inceput sa iau 2 pastile pe zi... pana am nimerit la un doctor care mi-a spus sa nu mai iau Omez... si mi-a dat Lanzap (Lanzul) 1 pastila dimineata si Motilium 1 pastila la pranz si una seara... Ce sa va spun... de o saptamana de cand iau acest tratament ma simt alt om... nu mai am deloc arsuri si nici reflux esofagian... ca ajunsesem sa imi fie frica sa dorm pe burta sa nu ma apuce voma... scuze... mi-a scazut si pofta de mancare pt ca de fapt mancam ca sa atenuez arsurile... numai cine are asa ceva stie ce spun... dar acum ca ma simt asa de bine m-am gandit sa va spun si voua... cine stie... poate va foloseste informatia asta... sanatate si numai bine!
G.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 3disconfort in gat si greutati cu respiratia
- 4Probleme cu respiratia, mi-e frica!
- 4hipertiroida si tratament pentru reflux gastroesofagian
- 5De ceva timp ma trezesc noaptea din somn cu o senzatie de sufocare...
- 4probleme de alimentatie la bb de 4 luni
- 5respiratie sacadata pe partea stanga si putin tahicardic
- 7respiratie urat mirositoare - apare la 15 min.
- 3Reflux gastro-esofagian?
- 7diverticul Zenker aparut de vreo 2 ani, in urma unei BRGE
- 16probleme cu amigdalele
- 6gastrita de reflux, va rog sa-mi dati niste sfaturi ce tratament sa mai iau?
- 4Reflux
- 1problema respiratorie
- 16Boala de reflux
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 1Reflux gastro-esofagian
- 3Arsura pe limba si cerul gurii.
- 1Reflux gastroesofagian poate provoca tuse și iritarea gâtului?
- 1Gat îngust cu denivelări si stomac alungit
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: