Esofagita grad A, gastro-duodenita prin reflux alcalin
Bună ziua!in urma efectuării unei endoscopie digestive am fost diagnosticat CU BRGE, esofagita grad. A și gastro-duodenita prin reflux alcalin.pe fisa de endoscopie mai scria : mica hernie hiatala prin alunecare, stomac cu lichid de staza bilios, mucoasa difuz congestionata, pilot permeabil, bulb mucoasa congestionata, Bii normal.am primit tratament ci controloc 20 mg 1 dimineața, motiliul 3/zi înainte de mese, venter 3/zi, ursofalk 2 cp/zi seara.analizele de sânge efectuate înaintea endoscopie cu 2 săptămâni au fost ok, in afara de vsh care a fost un mărit, adică 16.cateodata am unele intepaturi in parte stanga.tin sa precizez ca iau tratamentul de 2 săptămâni.se scăpa de aceasta boala sau agravare simptomelor pot fi ținute sub control ? Am slăbit și vreo 8 kg în decurs de câteva luni, m-am stresat și foarte mult.se mai confrunta cineva cu asa ceva? Ce investigati ar trebui sa mai fac?Multumesc !
3 comentarii
Buna ziua.
Urmati tratamentul recomandat pe perioada prescrisa, si apoi reevaluare.
Urmati tratamentul recomandat pe perioada prescrisa, si apoi reevaluare.
Bună ziua domnule doctor!o problema ar fi ca tot slăbesc.se poate sa fie de la gastroduodenita sau pe fond de stres? Iar noaptea ma duc de vreo 2-3 ori la wc pentru a urina.
După o luna de tratament nu mai este prezenta acea arsura pe piept, dar uneori apar anumite dureri, dar nu de intensitate mare în partea stanga sub coaste și în jurul buricului.pot fi de la gastoduodenita ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Esofagita gr. B ( Los Angeles) + Salami Ulcer Duodenal
- 2Boala de reflux gastro esofagian agravata?
- 26gastrita de reflux? sau ceva mai grav?
- 4Bebe cu reflux nu papa nimic decat putin laptic in somn
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 16Boala de reflux
- 5Esofagita de reflux
- 1Am reflux de f mulți ani
- 1Reflux gastro-esofagian
- 4Probleme de sanatate, aer în exces în stomac și eliminare de gaze
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 2Fluturari/Spasme la baza gatului
- 2Gastrita cronica interstitiala usoara cu hiperplazie foveolara si duodenita cronica - tratament natu
- 5Reflux dimineata
- 2Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian Esofagita gastroduodenita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: