Reflux de 2 ani de zile..
Buna.Am probleme cu refluxul. Nod în gat.saliva ce urca pana în gat zi de zi simt asta la orice ora
Mi am făcut toate investigațiile posibile.endoscopie.barium.manometria esofagiana..mi o iesit ca am reflux..și spasm esofagian..eu am tratament esomeprazol., famotidina.dar fără rezultat.țin regim strict..ultima.oara când am vb cu medicul.mi o spus de operație.. eu fiind în Anglia îmi e teama deocamdată de operație.. as vrea sa știu dacă cineva are aceasta prob ca și mine cum a.putut rezolva fără intervenție?? Mulțumesc
Mi am făcut toate investigațiile posibile.endoscopie.barium.manometria esofagiana..mi o iesit ca am reflux..și spasm esofagian..eu am tratament esomeprazol., famotidina.dar fără rezultat.țin regim strict..ultima.oara când am vb cu medicul.mi o spus de operație.. eu fiind în Anglia îmi e teama deocamdată de operație.. as vrea sa știu dacă cineva are aceasta prob ca și mine cum a.putut rezolva fără intervenție?? Mulțumesc
1 comentarii
Bună! Și eu am aceași problemă.V ati revenit ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 162esofagita de reflux
- 3este reflux esofagian sau altceva?
- 3traheita sau reflux gastro-esofagian?
- 1reflux esofagian, simptome mereu
- 2boala de reflux sau gastrita?
- 0Reflux esofagian
- 2Satri de voma
- 4Reflux gastroesofagian? Gastrita?
- 3Secretii in gat, faringita de reflux
- 3Arsuri pe gat
- 19Reflux Gastroesofagian !!!! operatie!!!?Domnu Valeriu!!!
- 1Flegma în piept
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
- 2Reflux acid, gat inflamat, esofag inflamat :(
- 1Gat îngust cu denivelări si stomac alungit
- 0Probleme esofag reflux
- 1Gaze, dureri abdominale, gastrita, endoscopie făcuta
- 3Gastrită Antrala reflux gastroesofagianHelicobacter pilory
- 1Reflux gastroesofagian posibile simptome in legatura cu vederea.
- 2Greata, ragaieli si acreala in gat dupa tratament cu antibiotic pentru o masea
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: