Rispolept Consta sau Xeplion?+Alte probleme
Care e mai bun?Injectia Rispolept Consta sau Xeplion?Care este diferenta dintre cele doua?
Eu fac de 1 an jumate Rispolept Consta dar imi da somnolenta s lipsa de energie sii nu prea ma simt chiar excelent de la el, am si ceva probleme de concentrare si atentie si am auzit ca e tot din cauza rispoleptului.Ar fi mai bun Xeplionul?Sa ii sugerez medicului poate ar fi o solutie mai buna?
Xeplion se considera a fi mai bun ca Rispolept Consta sau sa raman la Rispolept?Nu mai am simptome de genul delirului sau halucinatiilor de cand sunt sub Rispolept Consta.
Daca Xeplion nu ar fi bun, ce as putea face sa am o mai buna energie si mai putina somnolenta?Vreau sa nu mai fiu somnolent si lipsit de energie.
Problemele de concentrare ar fi tot de la Rispolept?
Precizez ca mai iau si quetiapina si Prozac.
Eu fac de 1 an jumate Rispolept Consta dar imi da somnolenta s lipsa de energie sii nu prea ma simt chiar excelent de la el, am si ceva probleme de concentrare si atentie si am auzit ca e tot din cauza rispoleptului.Ar fi mai bun Xeplionul?Sa ii sugerez medicului poate ar fi o solutie mai buna?
Xeplion se considera a fi mai bun ca Rispolept Consta sau sa raman la Rispolept?Nu mai am simptome de genul delirului sau halucinatiilor de cand sunt sub Rispolept Consta.
Daca Xeplion nu ar fi bun, ce as putea face sa am o mai buna energie si mai putina somnolenta?Vreau sa nu mai fiu somnolent si lipsit de energie.
Problemele de concentrare ar fi tot de la Rispolept?
Precizez ca mai iau si quetiapina si Prozac.
4 comentarii
Xeplion sau palipeeidonq este un antipsihotic din aceeași clasă ca și risperidona.
Mergeți și discutați cu medicul dv curant daca este indicat sa schimbați tratamentul.Eu nu l as schimba fundamental că va este bine cu rispolept
Mergeți și discutați cu medicul dv curant daca este indicat sa schimbați tratamentul.Eu nu l as schimba fundamental că va este bine cu rispolept
Orice nelămuriri e bine să le discutați cu medicul psihiatru care v-a dat tratamentul pentru că el vă cunoaște cel mai bine și știe ce vă face bine și ce nu.
Adica Xeplion este asemanator cu rispoleptul nu?Ca efect?Sau e mai bun?Care e parerea dvs?Cam am lentoare si probleme de concentrare, atentie si cica ar fi si de la tratament cu rispolept, quetiapina
Medicul nu imi da nimic pentu concentrare, ca cica nu, imi trebuie ca sunt tanar.
Medicul nu imi da nimic pentu concentrare, ca cica nu, imi trebuie ca sunt tanar.
Eu as merge pe rispolept Consta.Lentoarea este de la boala dv și de la medicamente
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 2Trittico sau Cipralex
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 1Rispolept Consta 50 mg
- 3Seroxat ! Folosește cineva ? Cât de eficient este ?
- 0Efecte adverse Clopixol (schizofrenie)
- 11Episod depresiv recurent
- 3Am voie cafea, ceai negru sau verde cu tratament psihiatric?
- 1Grimodin 300 mg pentru depresie?
- 13Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice
- 3Ce e asta oare ? tratament pentru anxietate/depresie
- 2Anxietate generalizata
- 4Despre paroxetin
- 10TRITTICO pareri
- 37Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
- 2Comprimatele Uniquet de 50 mg își fac efectul pt somn înjumătățite?
- 2Medicamentele psihiatrice cresc singure glicemia?
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: