recomandare un nutritionist care sa ma ajute sa mi mentin greutatea plus sanatatea
ma intereseaza sa consult un nutritionist bun in bucuresti, cat de cat rezonabil ca pret (avand in vedere student= bani mai putini) care sa ma ajute sa mi mentin greutatea plus sanatatea. vreau cineva care sa mi dea o dieta personalizata si nu sa mi zica sa nu mananc dulciuri. va multumesc anticipat
3 comentarii
Scuze dar daca mananci dulciuri nu faci nimic, adica vrei dieta personalizata, sa-ti spuna ce sa mananci dar sa nu-ti spuna sa nu mananci dulciuri???Succes la cautare.
Daca elimini dulciurile complet din alimentatie nu mi se pare mai sanatos. Chiar inlocuindu-le cu dulciurile se simte diferenta. Evident depinde si ce dulciuri consumi, insa eliminarea lor totala poate duce la carente de ordin major cu urmari mult mai grave.
nu... ideea este ca nu vreau un nutritionist care sa mi spuna doar asta, vreau pe cineva care sa mi dea o dieta cat mai personalizata. sunt multi la care te duci si ti zic "nu manca dulciuri" si doar atat. vreau pe cineva care sa fie bun si sa imi faca un program si in functie de posibilitatile mele, etc etc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dieta personalizata
- 5vreau sa slabesc... dar nu vreau o dieta prea drastica
- 2Am nevoie de o dieta personalizata si eficienta
- 3dieta personalizata.. am 115kg si 1, 78m
- 6"castig" 27 kg in 2 ani... ce sa fac sa ajung la o greutate normala?
- 2dieta personalizata
- 2doresc sa ma ajutati cu o sugestie referitoare la ce tip de dieta trebuie sa urmez...
- 3dieta personalizata.. am 1, 65m si 90 kg
- 8dieta personalizata la adolescent
- 4dieta personalizata?
- 2dieta personalizata
- 9dieta personalizata dupa nastere
- 8cum mananc sa slabesc?
- 3dieta pt 8 kg minus
- 1Dieta personaliza
- 10obezitate - dieta sau chirurgie?
- 1dita personalizata
Mai multe informații despre: Dieta personalizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: