dieta personalizata, vreau sa slabesc (macar) 5 kg
Am 43 de ani, 1, 57 m si 58 kg.
Prestez munca de birou, 8 ore pe zi, fac sport de 4 ori pe saptamana, cate 30 min.
As dori o dieta prin care sa reusesc sa slabesc macar 5 kg.
Prestez munca de birou, 8 ore pe zi, fac sport de 4 ori pe saptamana, cate 30 min.
As dori o dieta prin care sa reusesc sa slabesc macar 5 kg.
3 comentarii
pai atunci sa facem niste schimbari mici pe ici pe colo:
1. 3 mese principale pe zi +/-2 gustari, dar FARA RONTZAIELI intre mese, mai ales ca munca la birou mai permite o aluna, un covrigel.
2. bea 2 l lichide pe zi, mai ales daca bei cafea.
3. renuntza la mancare tip fast-food si fa-ti niste senviciuri cu piept de pui, verdeturi. nici produsele de patiserie nu sunt bune, deoarece au multa grasime in aluat.
4. inlocuieste zaharul cu indulcitor. Renunta la prajitura, ciocolata, dulciuri.
5. renunta la sucurile din comert.
6. renunta si la guma de mestecat, iti face acid la stomac si simti nevoia sa mananci. inlocuieste-o cu tic-tac.
Incercam asa 2 sapt, sa vedem cum merge. Te cantaresti o data pe sapt, dimineatza, inainte de micul dejun. astept sa-mi spui rezultatul. succes!
1. 3 mese principale pe zi +/-2 gustari, dar FARA RONTZAIELI intre mese, mai ales ca munca la birou mai permite o aluna, un covrigel.
2. bea 2 l lichide pe zi, mai ales daca bei cafea.
3. renuntza la mancare tip fast-food si fa-ti niste senviciuri cu piept de pui, verdeturi. nici produsele de patiserie nu sunt bune, deoarece au multa grasime in aluat.
4. inlocuieste zaharul cu indulcitor. Renunta la prajitura, ciocolata, dulciuri.
5. renunta la sucurile din comert.
6. renunta si la guma de mestecat, iti face acid la stomac si simti nevoia sa mananci. inlocuieste-o cu tic-tac.
Incercam asa 2 sapt, sa vedem cum merge. Te cantaresti o data pe sapt, dimineatza, inainte de micul dejun. astept sa-mi spui rezultatul. succes!
multumesc pentru sfaturile dvs.
precizez ca nu consum fast -food-uri, nu beau sucuri din comert, nu mestec guma de mestecat, decat ocazional.
problema sunt dulciurile, de la care nu ma pot abtine, nu imi trebuie cantitate mare, ci putin in fiecare zi.
si ar mai fi o problema, (care nu-mi da liniste ) ma balonez pe parcursul unei zile, ma umflu de parca as fi gravida in luna a 5-a.
inca o data, multumiri.
precizez ca nu consum fast -food-uri, nu beau sucuri din comert, nu mestec guma de mestecat, decat ocazional.
problema sunt dulciurile, de la care nu ma pot abtine, nu imi trebuie cantitate mare, ci putin in fiecare zi.
si ar mai fi o problema, (care nu-mi da liniste ) ma balonez pe parcursul unei zile, ma umflu de parca as fi gravida in luna a 5-a.
inca o data, multumiri.
buna seara.am si eu o intrebare...am 1.65.si 55kg...parca normal pt mine insa ma deranjeaza ca am burtica proeminenta...problema mea e ca nu prea consum apa si am slabiciune la dulciuri.. dati-mi csreva sfsturi va rog.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4regim personalizat
- 2Am nevoie de o dieta personalizata si eficienta
- 3dieta personalizata.. am 115kg si 1, 78m
- 6"castig" 27 kg in 2 ani... ce sa fac sa ajung la o greutate normala?
- 9dieta personalizata
- 2doresc sa ma ajutati cu o sugestie referitoare la ce tip de dieta trebuie sa urmez...
- 3dieta personalizata.. am 1, 65m si 90 kg
- 4as vrea sa am intre 55-58 kg
- 8dieta personalizata la adolescent
- 9dieta personalizata dupa nastere
- 8cum mananc sa slabesc?
- 13vreau sa slabesc 15kg. vreau o dieta de 1100kcal
- 10obezitate - dieta sau chirurgie?
- 3recomandare un nutritionist care sa ma ajute sa mi mentin greutatea plus sanatatea
- 4o dieta pentru a slabii usor
- 1dita personalizata
- 4Dieta sanatoasa
Mai multe informații despre: Dieta personalizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: