Dieta sanatoasa
Acum ca s-a incalzit si trebuie sa fim in forma, plus ca avem o varietate mai mare de produse, ce mancam ca sa avem o dieta sanatoasa?
4 comentarii
Buna ziua,
..este intrebare SAU propunere?
O zi faina!
..este intrebare SAU propunere?
O zi faina!
Este o intrebare... Ce mancam ca sa ne mentinem, sa slabim, sa aratam in cea mai buna forma. Dar vreau sa vorbim punctual, nu legume, carne slaba, fructe, etc.
Eu de exemplu mananc la micul dejun cereale integrale+1 iaurt tnuva slim cu fibre+ o cafea cu lapte. Este o combinatie buna?
Eu de exemplu mananc la micul dejun cereale integrale+1 iaurt tnuva slim cu fibre+ o cafea cu lapte. Este o combinatie buna?
O dieta sanatoasa e capitala pentru starea de bine a fiecaruia. Eu vreau sa invat ce sa mananc ca sa fiu mai sanatoasa, nu neaparat ca sa slabesc. Am vazut ca au aparut acum niste carti ale doctorului Mencinicopschi despre alimentatie, se cumpara cu Gazeta Sporturilor joia. Chiar sunt curioasa ce obiceiuri nesanatoase ar trebui sa elimin din dieta mea zilnica.
Draga Alexandra, si draga Deedee, ma uitam pe forum si am gasit comentariile voastre, din care se vede clar ca va preocupa stilul de viata, si, mai mult, sunteti constiente de posibilitatea de a schimba anumite obiceiuri si de a face constient alegeri vis-a-vis de modul de alimentatie.
Intrucat fiecare situatie este particulara, un consultant (nutritionist, coach) va poate indruma si sustine, iar factorii de care trebuie sa tineti cont sunt varsta, greutatea, preferintele alimentare, etc.
Desigur, intrebarile vostre sunt cele pe care le-ati avut la inceputul verii, iar acum ne apropiem de sfarsitul ei, si desigur v-ati bucurat de fructe, verdeturi, soare, sport, apa si tot ce va aduce frumos acest anotimp.
Intrucat fiecare situatie este particulara, un consultant (nutritionist, coach) va poate indruma si sustine, iar factorii de care trebuie sa tineti cont sunt varsta, greutatea, preferintele alimentare, etc.
Desigur, intrebarile vostre sunt cele pe care le-ati avut la inceputul verii, iar acum ne apropiem de sfarsitul ei, si desigur v-ati bucurat de fructe, verdeturi, soare, sport, apa si tot ce va aduce frumos acest anotimp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4regim personalizat
- 3Dieta personalizata- va rog ajutati-ma!
- 3dieta personalizata.. am 115kg si 1, 78m
- 6"castig" 27 kg in 2 ani... ce sa fac sa ajung la o greutate normala?
- 2dieta personalizata
- 9dieta personalizata
- 2dieta personalizata
- 2doresc sa ma ajutati cu o sugestie referitoare la ce tip de dieta trebuie sa urmez...
- 3dieta personalizata.. am 1, 65m si 90 kg
- 4as vrea sa am intre 55-58 kg
- 4dieta personalizata?
- 9dieta personalizata dupa nastere
- 10O dieta personalizata
- 3dieta personalizata
- 6Doresc un sfat de la un medic nutritionist
- 1Dieta personaliza
- 10obezitate - dieta sau chirurgie?
- 1dita personalizata
Mai multe informații despre: Dieta personalizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: