Dieta sanatoasa

07-04-2011
deedee1310
Nu este medic/terapeut
deedee1310
Acum ca s-a incalzit si trebuie sa fim in forma, plus ca avem o varietate mai mare de produse, ce mancam ca sa avem o dieta sanatoasa?
4 comentarii
0
07-04-2011, ora 16:28
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,

..este intrebare SAU propunere?

O zi faina!
0
08-04-2011, ora 01:17
deedee1310
Nu este medic/terapeut
deedee1310
Este o intrebare... Ce mancam ca sa ne mentinem, sa slabim, sa aratam in cea mai buna forma. Dar vreau sa vorbim punctual, nu legume, carne slaba, fructe, etc.
Eu de exemplu mananc la micul dejun cereale integrale+1 iaurt tnuva slim cu fibre+ o cafea cu lapte. Este o combinatie buna?
0
12-05-2011, ora 15:26
alexandra.t
Nu este medic/terapeut
alexandra.t
O dieta sanatoasa e capitala pentru starea de bine a fiecaruia. Eu vreau sa invat ce sa mananc ca sa fiu mai sanatoasa, nu neaparat ca sa slabesc. Am vazut ca au aparut acum niste carti ale doctorului Mencinicopschi despre alimentatie, se cumpara cu Gazeta Sporturilor joia. Chiar sunt curioasa ce obiceiuri nesanatoase ar trebui sa elimin din dieta mea zilnica.
0
04-08-2011, ora 12:44
Demetra Cucueanu
Identitate neconfirmată
Demetra Cucueanu
Draga Alexandra, si draga Deedee, ma uitam pe forum si am gasit comentariile voastre, din care se vede clar ca va preocupa stilul de viata, si, mai mult, sunteti constiente de posibilitatea de a schimba anumite obiceiuri si de a face constient alegeri vis-a-vis de modul de alimentatie.
Intrucat fiecare situatie este particulara, un consultant (nutritionist, coach) va poate indruma si sustine, iar factorii de care trebuie sa tineti cont sunt varsta, greutatea, preferintele alimentare, etc.
Desigur, intrebarile vostre sunt cele pe care le-ati avut la inceputul verii, iar acum ne apropiem de sfarsitul ei, si desigur v-ati bucurat de fructe, verdeturi, soare, sport, apa si tot ce va aduce frumos acest anotimp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: