O dieta personalizata
Buna ziua am 33 de ani inaltime de 1, 60 si 65 kg si cred ca m-am ingrasat in ultimul timp si daca se poate asi vrea daca puteti sa-mi recomandati o dieta corespunzatoare mai ales ca am citit pe forum ca sunt foarte multi doctori care raspund.Eu am mai tinut o dieta dar nu am putut sa o duc pana la capat deoarece am ameteli. ce trebuie sa fac in acest caz ?
Va multumesc si astept raspunsuri!
Va multumesc si astept raspunsuri!
10 comentarii
A aparut o carte foarte interesanta cu care eu sunt in totalitate deacord.
Silueta dincolo de mituri - Mihaela Bilic
E ceva total diferit de regimul bazat pe diete, ai libertatea alegerii mancarii.dar CU MASURA!
Sper sa va ajute.
Silueta dincolo de mituri - Mihaela Bilic
E ceva total diferit de regimul bazat pe diete, ai libertatea alegerii mancarii.dar CU MASURA!
Sper sa va ajute.
buna ziua daca se poate as dori sa stiu aum pot face rost de dieta personalizata am 35 ani 164 cm 74 kg
Adinadragus, aveti cam mult, ar trebui sa aveti 60 kg. Eu cred ca puteti manca cate putin din toate, dar cu masura. Evitati proteina animala pe cat posibil (grasimile saturate), o inlocuiti cu proteina vegetala. Mancati bine dimineata, la pranz putin si seara foarte putin si nicidecum prajeli, grasimi, supe cu rantas, cum fac altii. Nu stiu ce e cu dietele astea, dar regim alimentar, cum am mai spus, nu inseamna INFOMETARE. Dieta ar trebuie sa fie renuntarea la alimentele care va dauneaza, mai ales cele grase, si slabirea nu e bine sa fie foarte brusca.
asta stiu si eu eu doresc o dieta pe care sa o tin sa nu mai am atatea kg
pe care ca eu nu am gasit nici unul online
Era mai demult d-na Dr. Craciun pe site, nu stiu daca mai intra. Eu diete personalizata nu dau. La revedere. Asteptati raspuns, poate va raspunde vreun medic nutritionist.
draga adinadragus am aceeasi varsta, greutate si inaltime.am incercat diferite diete si nu prea au dat rezultate.am 2 copii, imi place sa gatesc, imi plac dulciurilesi nu imi place miscarea.iti doresc mult succes in cautarile tale si daca gasesti vreo modalitate de a slabi trimite-mi-o si mie.pe 23 mai plec la mare si sunt disperata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4regim personalizat
- 3Dieta personalizata- va rog ajutati-ma!
- 3dieta personalizata, vreau sa slabesc 4-5 kg
- 2Am nevoie de o dieta personalizata si eficienta
- 3dieta personalizata.. am 115kg si 1, 78m
- 2dieta personalizata
- 9dieta personalizata
- 3dieta personalizata.. am 1, 65m si 90 kg
- 4as vrea sa am intre 55-58 kg
- 4dieta personalizata?
- 8cum mananc sa slabesc?
- 3dieta pt 8 kg minus
- 5dieta personalizata pentru mamici care alapteaza
- 13vreau sa slabesc 15kg. vreau o dieta de 1100kcal