Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
Am racit de cateva zile. Am baut o bautura rece, dupa care mi s-au umflat amigdalele. Durerea de gat a continuat cateva zile, fara alte simptome, pana ieri, cand mi s-au infundat ambele urechi.
Cum pot scapa de aceasta conditie?
Cum pot scapa de aceasta conditie?
5 comentarii
sa mergi la unmedic ORL.. sa vada care este problema.. posibil sa inceapa sa te doara urechile !
multumesc pentru sfat, o sa trec pe la doctor mai tarziu si-o sa revin cu detalii.
se pare ca am faringita si otita :(
mi-au fost prescrise: claritromicina, aulin, clarinase, eurespal si biorinil. sa fie cu leac!
mi-au fost prescrise: claritromicina, aulin, clarinase, eurespal si biorinil. sa fie cu leac!
pt.dl.dr.Flueraru
In sept.2009 dupa o viroza f.puternica mi s-a pus dg disfunctie tubara,.amigdalita cr focala, papilom amigdalian, rinita cr, mica deviatie de sept, acufene.In noiembrie am facut amigdalectomia. L ex.neuro :dg.ICVB.Problema care ma deranjaza cel mai tare este urechea dr care a ramas infundata iar cand inghit se infunda si mai tare.Ce sfat puteti sa imi dati.Va multumesc.
In sept.2009 dupa o viroza f.puternica mi s-a pus dg disfunctie tubara,.amigdalita cr focala, papilom amigdalian, rinita cr, mica deviatie de sept, acufene.In noiembrie am facut amigdalectomia. L ex.neuro :dg.ICVB.Problema care ma deranjaza cel mai tare este urechea dr care a ramas infundata iar cand inghit se infunda si mai tare.Ce sfat puteti sa imi dati.Va multumesc.
sa mergi si sa rezolvi problema si cu nasul!
sau deviatie de sept.. sau rinita !
ce o sa decida la ORL!
sau deviatie de sept.. sau rinita !
ce o sa decida la ORL!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 3amigdalita
- 1pilula uitata si raceala
- 7Problema urechi, orice informatie e binevenita
- 2ureche infundata si durere de gat
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 1Raceli repetate, aproape lunar
- 3Urechi infundate dupa actul sexual
- 4ureche infundata si durere
- 0candidoza bucala si raceala
- 3Catar ototubar
- 5Ureche infundata
- 22urechea o simt infundata si am puroi nici acuma nu mi a trecut
- 3Tiuit in ureche si ureche infundata dupa club
- 1Răceala nedorita
- 2Amigdalita cu puroi si stafilococ auriu - consecinte dupa tratament?
- 5Urechi infundate, nas uscat, tempanoscleroza s.a.m.d.
Mai multe informații despre: Raceala Durere de gat urechea infundata amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: