am racit din cauza aerului conditionat de la masina
de 5 zile am racit din cauza aerului conditionat de la masina, dupa durerea in gat, care se manifesta prin greutate la inghitire, mi s-ai fundat simurechea stanga si a inceput sa curga un lichid galben si ussor lipicios, cred ca cerumen, nu este puroi.asta s-a intamplat noaptea, de dimineata am luat azitrox, 1 la12 ore, vibrocil si otitox, urechea nu ma doare, nu mai curge, dar e tot infundata, am aproape2 zile de tratament, as dori un sfat, multumesc anticipat!
2 comentarii
un consult ORL.. sa aspire tot ce a mai ramas in conductul auditiv
multumesc frumos pt raspuns.asa am si facut, dupa o durere uratica pe timpul noptii si o secretie care nu mai semana cu cerumenul, de dimineata am zburat la institutul Orl si dupa aspirare, audiograma si consultatie la microscop, am fost certata pt tratamentul meu luat "dupa ureche" ce era sa ma lase fara ureche:).am o ciperca in urechea externa ce mi-a perforat putin timpanul, mi s-a prescris betadine si clotrimazol!
sfatuiesc pe toata lumea sa mearga la medic, frica de doctor se dovedeste de cele mai multe ori mai mare decat problema in sine!
sfatuiesc pe toata lumea sa mearga la medic, frica de doctor se dovedeste de cele mai multe ori mai mare decat problema in sine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Raceala ex-domiciliu (LOL)
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 8tratament cu Piroxicam (Flamexin) pentru raceala?
- 9Durerea in piept, dupa o raceala zdravana
- 7tusa rea si continua sper de la raceala
- 5candida orala si lucrarea dentara
- 7tuse cronica?
- 4Raceala la plamani sau TBC
- 3Raceli repetate si otita
- 2Durere cap de la frig si de la aer conditionat
- 3raceli repetate
- 1tratament raceala pentru un cardiac
- 6cistita, raceala sau vezica hiperactiva?
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 2racita... sa trec pe antibiotice chiar daca nu fac febra?
- 2Tuse si raceala
- 2Remedii raceala rapide
Mai multe informații despre: Raceala aerul conditionat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: