Tinnitus si senzatie de urechi infundate
Buna ziua,
De 3 saptamani aud un tiuit in urechea dreapta care alterneaza in intensitate si am senzatia de urechi infundate, in special urechea dreapta care "paraie" la miscari mai puternice ale maxilarului sau cand ating obrazul. Dupa ce paraie de mai multe ori simt de asemenea un usor gadilat inauntru. Pentru ca am purtat recent dopuri de urechi, am presupus ca ar putea fi vorba de ceara in exces, dar la ORL mi s-a spus ca am o cantitate normala de ceara si timpanul pare in regula. Mi s-a pus diagnosticul de tinnitus fara o cauza precisa, dar ma intreb daca nu poate avea legatura cu aceasta senzatie de ureche infundata si daca nu cumva se poate rezolva.
Nu am fost expusa recent la zgomote puternice si auzul pare a fi in regula, nu am avut simptome de raceala recente, ameteli sau dureri de cap.
Am 24 de ani, 1.73, aprox 60 de kg, nu am alte boli, nu iau nici un medicament/supliment.
De 3 saptamani aud un tiuit in urechea dreapta care alterneaza in intensitate si am senzatia de urechi infundate, in special urechea dreapta care "paraie" la miscari mai puternice ale maxilarului sau cand ating obrazul. Dupa ce paraie de mai multe ori simt de asemenea un usor gadilat inauntru. Pentru ca am purtat recent dopuri de urechi, am presupus ca ar putea fi vorba de ceara in exces, dar la ORL mi s-a spus ca am o cantitate normala de ceara si timpanul pare in regula. Mi s-a pus diagnosticul de tinnitus fara o cauza precisa, dar ma intreb daca nu poate avea legatura cu aceasta senzatie de ureche infundata si daca nu cumva se poate rezolva.
Nu am fost expusa recent la zgomote puternice si auzul pare a fi in regula, nu am avut simptome de raceala recente, ameteli sau dureri de cap.
Am 24 de ani, 1.73, aprox 60 de kg, nu am alte boli, nu iau nici un medicament/supliment.
1 comentarii
Medicul orl. Era obligat sa extragă toate resturile de ceara
Să vadă timpanul la otoscop
Să facă timpanograma
Audiigrama
Cred ca e cazul sa mergi la un cabinet orl care are în dotare aceste aparate
De asemenea verifici tensiunea arteriala
Analizezi cât de corect te alimentezi. Da anu faci reflux în somn.
Cât de corect te hidratezi ca să ai un sânge Fluid.
Să vadă timpanul la otoscop
Să facă timpanograma
Audiigrama
Cred ca e cazul sa mergi la un cabinet orl care are în dotare aceste aparate
De asemenea verifici tensiunea arteriala
Analizezi cât de corect te alimentezi. Da anu faci reflux în somn.
Cât de corect te hidratezi ca să ai un sânge Fluid.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 2Ureche infundata:(
- 0Ureche infunda
- 1Urechi inrosite si senzatie de infundare
- 3ureche infundata
- 4presiune in urechi... sunt si usor infundate
- 16Ameteala de un an
- 2Ureche înfundată in urma unei răceli.
- 2Raceala otita
- 1Otita ma poate costa locul de munca
- 2Urechi infundate de 2 saptamani
- 1Catar tubotimpanic si vertij
- 4Trompa lui Eustachio infundata…otita medie acuta ????
- 7Otita?
- 2Posibila infectie
- 0Tinitus, presiune in ureche !!!
- 1Ureche si sinus drept cu probleme, plus tic ochi pe partea dreapta
- 2Ureche Infundata
- 1Boala Meniere ??? Va rog ajutati-ma cu un raspuns
- 4Urechi infundate si presiune
Mai multe informații despre: Tinitus urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: