Ureche înfundată

22-06-2016
Dana Summa
Nu este medic/terapeut
Dana Summa
Buna ziua domnule doctor. Va rog să-mi răspundeți dacă puteți. Am urechea dreapta înfundată, nu aud cu ea, simt ceva înăuntru care presează, uneori îmi curge un lichid. Menționez acum 3 săptămâni am avut o durere puternica in gat, partea dreapta, după 2-3 zile a început să mă doara urechea dreapta. Am fost la medic si mi-a zis ca de la gât s-a tras infecția la ureche si nu poate să îmi dea nimic în afară de paracetamol deoarece alăptez, am un bebeluș de 5 luni. am mai stat 2 zile așa iar intr-o noapte durerea de ureche a fost foarte puternică, mă durea toată partea dreapta, cap cu ureche, am mers la urgente la spital (menționez sunt în Anglia) și mi sa spus același lucru, ca si la medicul de familie, și că o sa se desfunde singura, după 2-3 zile.acum am fost din nou la medicul de familie, deoarece urechea este tot înfundată, numai am dureri așa de mari, dar nu aud, medicul m-a consultat, s-a uitat in ureche, a zis ca este înfundată, s-a uitat în gât a zis ca nu am nimic mă consultat a zis ca nu am nici o infecție, dar cum m-a durut gâtul, s-a tras la ureche si dureaza 6 săptămâni până se desfunda.mi-a dat un spray nazal.acum m-a început din nou durerea de gat si urechea e la fel, înfundată și aud un sunet in ureche.. Aici nu vor să îmi dea nimic nici pt gat deoarece alăptez, ce mă sfătuiți să fac, nu stiu ce sa mai fac, sau ce sa iau. Va mulțumesc.
1 comentarii
0
22-06-2016, ora 15:24
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 din pacate nu pot sa stiu de ce este infundata ureche
poate fi un dop de ceara sau o infectie in urechea externa si aici poarte sa te ajute doar un medic ORL.. sa.ti aspire urechea si sa administreze tratament local
Acasa se poate desfunda doar cu apa oxigenata)
poate fi infundarea urechii de la nas si gat inflamat..si e cu totul alt tratament
2 este foarte posibil sa ai probleme cu digestia si refluxul gastro-esofagian sa fie de vina la faptul ca faci des rosu in gat si inflamatie care duce durerea de la gat al ureche
in acest caz trebuei sa faci tartament cu antacid si sa tii regim fara acru, acidulate, citrice..s.a care nu le digera organismul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •