Urechi înfundate-raceala
Buna ziua, sunt răcită de 2 sapt. Medicul de fan mi-a recomandat antibiotic pe care l-am terminat...m-am simtit putin mai bn dar nu complet insa dupa care a Zulu m-a apucat o durere de gat mai ales in partea dreapta tuse seaca, secreţii nazale ( de culoare verde) si dureri de ureche. Acum urechile mele sunt atât de înfundate încât nu prea mai aud... In schim am un vuit constant in urechi! Întrebarea e ce pot face sa ameliorez puţin aceste simptome pana mâine cand voi merge din nou la med de familie...Menţionez ca nu pot folosi picături nazale deoarece atunci cand le folosesc ma ustura gâtul foarte tare si ma doare toata dantura...probabil este o alergie...va Multumesc!
9 comentarii
bolile ORL..se trataeza corect la medicii ORL
cred ca ai facut complicatii gen catar tubar sau otita seroasa
este obligatoriu consult ORL
nasul se poate desfunda cu Quixx soft.. care nu da reactii
pentru gat orice tab de supt dart fara vit C si lamaie
urechile incalzite bien cu saculete cu sare
cred ca ai facut complicatii gen catar tubar sau otita seroasa
este obligatoriu consult ORL
nasul se poate desfunda cu Quixx soft.. care nu da reactii
pentru gat orice tab de supt dart fara vit C si lamaie
urechile incalzite bien cu saculete cu sare
Am fost la ORL... Diagnosticul este otita seroasa...am basici in urechi. Mi-a prescris Zinnat, Biorinil si Ciplox...eu alaptez... E sigur tratamentul pt bebe?
nu e tocmai in regula.. daca am inteles corect ca deja ai luat un antibiotic de la med. de familie
citeste ce am scris aici pe forum despre otita serasa sau catarul tubar si poate reusesti cu tratamente locale sa te tratezi fara alt atibiotic pe gura
citeste ce am scris aici pe forum despre otita serasa sau catarul tubar si poate reusesti cu tratamente locale sa te tratezi fara alt atibiotic pe gura
Da am luat Cexyl 5 zile. A trecut o saptamani de cand l-am terminat... I-am spus medicul Orl ca l-am luat...si ca alaptez...mi-a spus ca Zinnat este permis in caz de alaptare..deja am început sa il iau... Nu ştiu daca se rezolva fara antibiotic... Audiograma a ieşit rău din cate mi-a spus dna dr... Iar din urechea dreapta a început sa imi curgă puroi...
oooo sigur e cazul de antibiotic si de vizita zilnic la ORL. pentru aspiratia secretiilor si tratament local
sau internare in clinica ORL..cu tot cu copil
sau internare in clinica ORL..cu tot cu copil
Doamna doctor m-a chemat la recontrol abia cand termin tratamentul...si a spus ca daca nu se rezolva o sa fie nevoie de o intervenţie pt a scoate lichidul...nu ştiu ce sa fac...sa mai aştept terminarea tratamentului? Sa merg la alt medic?
Am mers la alt medic care pe lângă antibiotic mi-a prescris si antiinflamator Ketonal...dar ca farmacista mi-a spus ca nu prea e permis in alaptare...oare ma poate ajuta Ibluprofenul? De asemenea mi-a recomandat proceduri
da se poate ibuprofen
pana la urma care este diagnosticul
otita seroasa sau otita acupta supurata cu perforatie de timpan????
pana la urma care este diagnosticul
otita seroasa sau otita acupta supurata cu perforatie de timpan????
Nu ştiu exact care este diagnosticul pt ca nu mi-a spus... Totuşi a scris ceva pe trimiterea la fizioterapie dar nu înţeleg scrisul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 121Ureche infundata
- 3Influenteaza nurofenul efectul anticonceptionalelor?
- 3medicamente pentru raceala in alaptare
- 10nevoia de a tusi
- 3dupa o raceala puternica, nu am miros
- 8Ureche infundata
- 3Ecou in ureche
- 1ureche infundata
- 1tratament raceala pentru un cardiac
- 4Ureche infundata, otita medie - de cinci zile
- 3Urechi infundate de aproximativ 8 luni, va rog ajutati-ma !!!
- 1urechea stanga este înfundată permanent
- 2Ureche infundata cu coajba
- 5urechie infundata!
- 6Catar oto-tubar
- 1O problema cu urechea.
- 3Ureche infundata persoana cu hipoacuzie
- 6Ureche infundata senzatie de presiune
- 2Ureche Infundata
Mai multe informații despre: Raceala urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: