probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
De o saptamana imi curge nasul ma doare capul si am avut si dureri in gat. Nu consider lucrurile astea atat de grave dar de 4 zile am urechea stanga infundata si nu mi trece cu medicamente.
5 comentarii
nu ai incercat un consult ORL..si un tratament corect de specialitate ?
buna ziua am o problema cu urechea stnga cind ma tin de nas imi iese aer pe ureche, pe la varsta de 14 ani am primit o palma la ureche de atunci am problema asta acu am 36 ani nu ma doare. dar cind fac scufundari atunci ma doare de ex pe la 4m adancime nu pot sa egalizez presiune la ureche. mentionez nu mereu imi iese aer pe ureche asta doar cind ma scufund in apa mai adinca dupa cateva zile nu mai am nimic nu mai iese aer pe ea. va multumesc
POt sa zic ca eistiu un norocos
ai perforatia de timpan si scufundarile sunt contraindicate.. fiindca apa ajunsa pe mucoasa urechii medii duce la otite supurate si mastoidita !!!
este un caz unic.. dar nustiu pentru cat timp...fiindca risti aceste complicatii otice oricand.
UN medic ORL.. care o sa vada Urechea o sa.ti spuna daca am drreptate sau NU
ai perforatia de timpan si scufundarile sunt contraindicate.. fiindca apa ajunsa pe mucoasa urechii medii duce la otite supurate si mastoidita !!!
este un caz unic.. dar nustiu pentru cat timp...fiindca risti aceste complicatii otice oricand.
UN medic ORL.. care o sa vada Urechea o sa.ti spuna daca am drreptate sau NU
va multumesc pt raspuns o sa trec pe la doctor sa vad care este problema, dar fara scufundari in apa nu pot trai o sa ma protejez sa nu mai intre apa in ea. in rest nu am probleme aud foarte bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 10dureri si ameteli de cap
- 5somnolenta, dureri de cap periodic, oboseala...
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 4Dureri de cap mocnite, foarte ciudate, mai ales cand ma supar...
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 6meningiom cerebelos
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 4dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului (de vreo 3 ani)
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 30Apa in ureche - durere - ureche infundata
- 2Ureche infundata
- 3Durere de cap 5 zile
- 6Ureche infundata si tinitus
- 3Urechi infundate
- 3Hipoacuzie, catar tubar
Mai multe informații despre: Durerea de cap Durerile in gat Rinoreea urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: