probleme cu urechea, durere de cap si in gat..

De o saptamana imi curge nasul ma doare capul si am avut si dureri in gat. Nu consider lucrurile astea atat de grave dar de 4 zile am urechea stanga infundata si nu mi trece cu medicamente.
5 comentarii

nu ai incercat un consult ORL..si un tratament corect de specialitate ?

buna ziua am o problema cu urechea stnga cind ma tin de nas imi iese aer pe ureche, pe la varsta de 14 ani am primit o palma la ureche de atunci am problema asta acu am 36 ani nu ma doare. dar cind fac scufundari atunci ma doare de ex pe la 4m adancime nu pot sa egalizez presiune la ureche. mentionez nu mereu imi iese aer pe ureche asta doar cind ma scufund in apa mai adinca dupa cateva zile nu mai am nimic nu mai iese aer pe ea. va multumesc

POt sa zic ca eistiu un norocos
ai perforatia de timpan si scufundarile sunt contraindicate.. fiindca apa ajunsa pe mucoasa urechii medii duce la otite supurate si mastoidita !!!
este un caz unic.. dar nustiu pentru cat timp...fiindca risti aceste complicatii otice oricand.
UN medic ORL.. care o sa vada Urechea o sa.ti spuna daca am drreptate sau NU
ai perforatia de timpan si scufundarile sunt contraindicate.. fiindca apa ajunsa pe mucoasa urechii medii duce la otite supurate si mastoidita !!!
este un caz unic.. dar nustiu pentru cat timp...fiindca risti aceste complicatii otice oricand.
UN medic ORL.. care o sa vada Urechea o sa.ti spuna daca am drreptate sau NU

va multumesc pt raspuns o sa trec pe la doctor sa vad care este problema, dar fara scufundari in apa nu pot trai o sa ma protejez sa nu mai intre apa in ea. in rest nu am probleme aud foarte bine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 5am avut o lovitura peste urechea stinga, de trei zile
- 3stare anormala
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 6meningiom cerebelos
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 1Dureri de cap severe
- 2Urechea stanga e infundata
- 2Dureri de ceafa, cap
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 2Durere de cap de 1 an
- 1Durere de cap la ceafa
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 1Dureri de cap 24 24
- 4Probleme cu trompa lui Eustachio
- 1Discomfort ureche
Mai multe informații despre: Durerea de cap Durerile in gat Rinoreea urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: