cred ca sufar de afazie, de cativa ani...
Cred ca sufar de afazie, de cativa ani, dar acum s-a agravat treaba.La mine se manifesta boala prin neintelegerea limbajului vorbit, partial sau de cele mai multe ori total.Cand vorbeste cineva cu mine, nu percep cuvintele, trebuie sa-mi fortez mintea sa inteleg sensul fiecarui cuvant si pierd firul logic facand asta.Am si probleme cu atentia si memoria si cred ca si astea fac parte din afazie.Intrebarea mea este, ce tratament medicamentos se recomanda pt asa ceva?
Nu stiu daca am fost foarte logic in exprimare dar cred ca e de inteles de ce...
Nu stiu daca am fost foarte logic in exprimare dar cred ca e de inteles de ce...
5 comentarii
Trebuie sa va vada un neurolog, sa faceti o tomografie sau un RMN pentru a vedea cauza afaziei dvs.
Multumesc de raspuns doamna doctora, da ce medicamente sunt pt asa ceva?Ca nu gasesc pe net.V-am intrebat pt ca mai am pana ajung la un dr. neurolog!
Pai cat timp nu se cunoaste cauza, caci de aceea v-am trimis la un neurolog, cum ati vrea sa vi se stabileasca tratamentul?
Nu este afazie, m-am inselat se pare, ce pot sa spun despre boala asta, cruaia nici macar numele nu i-l stiu e ca imi afecteaza imaginatia reproductiva si memoria vizuala, eu nici atunci cand citesc un text nu-l inteleg cand e vorba il el despre ceva care necesita folosirea imaginatiei.Inteleg doar propozitii scurte, chiar nu stiu ce sa mai zic, sunt distrus din cauza bolii asteia, am o mie de draci, de trei ani de zile nici macar un nume nu pot sa-i gasesc.Cred ca nu trece zi sa nu ma gandesc la sinucidere.In prezent i-au Abilify de 10 mg dar mai rau imi distruge imaginatia.M-am saturat, vreau sa mor si atat.Daca vrea cineva sa-mi rapunda bine, daca nu.iar"bine".
@micutzul:
Daca ai dificultati la citirea unui text, poate suferi de dislexie.
-----------*
(*modificat de admin)
Daca ai dificultati la citirea unui text, poate suferi de dislexie.
-----------*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 8Am o senzatie foarte ciudata cand merg pe strada, o stare de buimaceala, parca as fi beat sau drogat
- 6Cap de melc.. nu ma pot concentra, nu pot gandi
- 9probleme cu tiroida?
- 4Anxietate, tulburari de concentrare
- 5sa fie boala psihica?
- 13Caut raspuns unui cumul de simptome..
- 1Pierderi de memorie, oboseala
- 5Oboseală psihică, slabă putere de concentrare
- 6Probleme cu starea psihologica
- 0Lecitina
- 4Hipotiroidie - disfunctii neurologice
- 3Cum pot sa rezolv problema?:( E deranjant si suparator:(
- 9Voi aveți probleme de concentrare/atenție?
- 2Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 2Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 4Nu mă pot concentra
Mai multe informații despre: Afazia dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: