Creierul meu e afectat

15-05-2019
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Am o mare problema.Creierul meu este afectat, chiar nu mă prea pot concentra, orienta bine in spațiu, sa fiu atent la lucrurile importante bine de ex pe strada la mașini, am viteza de reacție și de procesare foarte lente, afectate, offf sunt disperat! Nimeni nu mă poate ajuta?
:(
Ce soluții sunt macar ptr ameliorare?Ameliorare măcar putina.
Este afectat fiindca am trecut prin 2 episoade psihotice lungi și acum sunt ok insa am rămas cu sechelele astea concentrarea și atenția, orientarea în spațiu.
Chiar nimic nu mă mai poate ajuta?
Doctorul ridica din umeri și zice că s-ar bate cap in cap tratamentul meu psihiatric cu Piracetam, Pramistar sau medicamente care m-ar putea ajuta.
Sunt disperat, simt că sunt bătut de soartă pe viață cu aceasta problema.Problems e atenția, a zis și doctorul nu memorarea, atenția, orientarea spațială, deci chiar nu mai pot...:(
Singura speranță rămâne în suplimente dar nu știu deloc care ce și cum.Off.Poage o sa incerc Korill.E cineva care m-ar putea ajuta ?Sau ceva ce credeți că mi-ar fi de folos?
O raza de speranță?:(
6 comentarii
0
17-05-2019, ora 07:41
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Bună ziua ! Ati avut perioare de depresie, anexitate? Si v-au fost recomandate de medicul psihiatru, medicamente psihotice? Faceți un control din nou la medicul psihiatru, parerea mea. El vă poate da un diagnostic. Cat despre creier, adica cum este afectat? Există milioane de neuroni, daca acestia nu mai sunt mielinizati se deteriorează si apare o afectiune numita scleroza multipă. Ne mai existand mielina transmiterea impulsurilor nervoase este destul de greoaie, procesele sunt destul de lente și vederea poate fi afectată. Multă sănătate !
0
18-05-2019, ora 14:18
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Este afectat adică am probleme serioase de concentrare și atenție.Si le am de când am avut ultimul episod psihotic.(am avut 2)Si da, am avut și perioade de depresie și anxietate.Si acum mai am câteodata dar mai iau cate un Anxiar și Prozac.Fac tratament cu Rispolept Consta, quetiapina și Prozac cu anxiar la nevoie ptr schizofrenie și toc.Tratamentul își face treabă dar ce mă deranjează foarte mult este problema asta mare de concentrare și atentie, , orientare în spațiu.De asta am zis că am creierul afectat.:(
0
19-05-2019, ora 05:54
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Dupa cum am zis, vă recomand un control la medicul psihiatru.
0
22-05-2019, ora 19:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La un neurolog ai fost? Pe asta cu orientarea in spatiu nu ar trebui sa o ai.
O sa iti mai revii, in timp, poate cand vei ramane doar pe un neuroleptic sau cand ti se vor mai scadea dozele. Nu o sa ramai toata viata asa. Stai calm!
0
12-06-2019, ora 13:57
CatalinMaramures
Nu este medic/terapeut
CatalinMaramures
Simt la fel uneori dezorientarea asta nu inteleg care medicament imi da starea dar e foarte stresant, la OBregia au spus ca trece cu vremea?
0
13-06-2019, ora 17:21
Raluca Eonia
Nu este medic/terapeut
Raluca Eonia
De la stress este dupa parerea mea, stressul da astfel de stari, nu are cum sa fie afectat creierul tau !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: