Bilomag forte ptr concentrare?

21-03-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
A incercat cineva Bilomag Forte ptr concentrare și memorie alaturi de tratamentul psihiatric și i-a făcut bine?
2 comentarii
2
21-03-2022, ora 10:46
360
Nu este medic/terapeut
360
Ginkgo biloba e apa de ploaie, la fel si lecitina. lectina este precursorul aceleasi substante in care se converteste colina. de aceea mai bine iei citicolina. doar ca a lua citicolina este riscant pt ca creste dopamina in creier, iar asta s-ar putea sa fie periculos pt cei cu scizofenie. intreaba doctorul daca poti lua citicolina. o sa-l intreb si eu pe al meu, si comparam raspunsurile apoi. o sa revin sa scriu despre conv mea cu doc, in 25/26 luna asta
1
25-03-2022, ora 15:22
360
Nu este medic/terapeut
360
am vorbit cu dr despre supliment si nu are date despre el. in schimb pt ca sunt in remisie, si reduc din tratament, mi-a zis ca o sa vad o imbunatatire a memoriei datorita aceste reduceri de medicamente si deci nu e nevoie sa iau supliment.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de concentrare la școlar – cum le identificăm, ce este normal și când cerem ajutorul
  • Aglomerarea informațiilor stocate în creier, o potențială explicație pentru problemele de memorie și concentrare de la bătrânețe
  • Modul în care medicamentul Ritalin crește concentrarea (cercetare)
  •