Puroi la radacina dintelui
Bună ziua.
De 3-4 zile am simțit la radacina dintelui, foarte aproape de nas, o mica umflătura. Cred ca am puroi la radacina dintelui. Dinții îmi sunt îmbrăcați în porțelan, nervii au fost scoși. Nu mă doare nici un dinte, dar simt un disconfort în apropierea nasului.
Întrebarea mea este: Ce se poate face în cazul acesta? Trebuie sa mi se dea jos dinții de porțelan pentru a se ajunge la radacina dintelui sau exista și o alta soluție?
Mulțumesc
De 3-4 zile am simțit la radacina dintelui, foarte aproape de nas, o mica umflătura. Cred ca am puroi la radacina dintelui. Dinții îmi sunt îmbrăcați în porțelan, nervii au fost scoși. Nu mă doare nici un dinte, dar simt un disconfort în apropierea nasului.
Întrebarea mea este: Ce se poate face în cazul acesta? Trebuie sa mi se dea jos dinții de porțelan pentru a se ajunge la radacina dintelui sau exista și o alta soluție?
Mulțumesc
1 comentarii
Buna seara, va recomand sa faceti o radiografie de control la nivelul zonei afectate pentru a vedea cu exactitate daca acolo este o infectie. In cazul in care este infectie se poate interveni si prin coroana dar se poate face si o incizie la nivelul gingiei unde este acea "umflatura", asta pentru a elimina puroiul. Cel mai bine, faceti radiografia si mergeti la medicul stomatolog pentru evaluare.
Multumesc!
O seara buna!
Multumesc!
O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 49rezectie apicala molar 2 cu infectie
- 4abces dentar sau nu? va rog ajutati-ma!
- 4nu vad rezultate la abcesul dentar
- 4Extractie masea - absces dentar
- 0Puroi in gingii
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 3Se poate face abces la o masea din cauza hipertensiunii?
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 3umflatura
- 1Durere incisiv central
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 7Abces masea.
- 1Puroi la masea
- 1Abces gingie dupa maseaua de minte
- 1Abces dentar
- 2Abces dentar
Mai multe informații despre: Abcesul dentar