Durere masea dupa obturatie fara plomba

22-10-2017
Alinaaaaa19
Nu este medic/terapeut
Alinaaaaa19
Am si eu o intrebare.am mers in luna aprilie la stomatolog si mi-am scos nervul de la o masea dar nu am mai avut timp sa merg sa o plombez pentru ca am plecat in strainatate.doctorul mi-a spus ca pot veni sa mi-o plombeze dupa 2 luni si ca mi-a pus tratament in canalul respectiv.Acum 2 zile a aparut o durere surda la maseaua respectiva mai exact la gingie, cand apas cu degetul pe gingie..sa fie vreo infectie din cauza tratamentului aplicat in aprilie si lasat acolo?imi este un pic teama.multumesc anticipat pentru raspuns
4 comentarii
0
22-10-2017, ora 19:36
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna seara,

Avand in vedere faptul ca tratamentul nu a fost complet, e posibil sa fi aparut o noua infectie pe canale.
Mergeti la medic sa va faca retratament pe canale si sa va puna si o plomba definitiva.

Multa sanatate.
0
22-10-2017, ora 19:39
Alinaaaaa19
Nu este medic/terapeut
Alinaaaaa19
Multumesc frumos pentru raspuns.O seara linistita si multa sanatate
0
23-10-2017, ora 09:12
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna dimineata,
v-a recomand sa faceti si o radiografie la aceasta masea inainte de a merge la medicul stomatolog si a va inchide definitiv canalele si a va pune plomba; doar pentru a va asigura ca aceea durere acuzata de dumneavoastra nu este o infectie la varful radacinii... a trecut ceva vreme de cand v-a pus tratament pansament... E o metoda de verificare! O zi buna!
0
23-10-2017, ora 09:31
Alinaaaaa19
Nu este medic/terapeut
Alinaaaaa19
Multumesc frumos.o zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: