Durere masea dupa obturatie fara plomba
Am si eu o intrebare.am mers in luna aprilie la stomatolog si mi-am scos nervul de la o masea dar nu am mai avut timp sa merg sa o plombez pentru ca am plecat in strainatate.doctorul mi-a spus ca pot veni sa mi-o plombeze dupa 2 luni si ca mi-a pus tratament in canalul respectiv.Acum 2 zile a aparut o durere surda la maseaua respectiva mai exact la gingie, cand apas cu degetul pe gingie..sa fie vreo infectie din cauza tratamentului aplicat in aprilie si lasat acolo?imi este un pic teama.multumesc anticipat pentru raspuns
4 comentarii
Buna seara,
Avand in vedere faptul ca tratamentul nu a fost complet, e posibil sa fi aparut o noua infectie pe canale.
Mergeti la medic sa va faca retratament pe canale si sa va puna si o plomba definitiva.
Multa sanatate.
Avand in vedere faptul ca tratamentul nu a fost complet, e posibil sa fi aparut o noua infectie pe canale.
Mergeti la medic sa va faca retratament pe canale si sa va puna si o plomba definitiva.
Multa sanatate.
Multumesc frumos pentru raspuns.O seara linistita si multa sanatate
Buna dimineata,
v-a recomand sa faceti si o radiografie la aceasta masea inainte de a merge la medicul stomatolog si a va inchide definitiv canalele si a va pune plomba; doar pentru a va asigura ca aceea durere acuzata de dumneavoastra nu este o infectie la varful radacinii... a trecut ceva vreme de cand v-a pus tratament pansament... E o metoda de verificare! O zi buna!
v-a recomand sa faceti si o radiografie la aceasta masea inainte de a merge la medicul stomatolog si a va inchide definitiv canalele si a va pune plomba; doar pentru a va asigura ca aceea durere acuzata de dumneavoastra nu este o infectie la varful radacinii... a trecut ceva vreme de cand v-a pus tratament pansament... E o metoda de verificare! O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 2inflamatie dupa tratament-obturare canal
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 3Masea care doare dupa obturatie
- 7Durere dinte dupa plombare
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 4Durere de masea
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 1Pivot masea
- 3Tratament de canal.
- 6durere dupa operatie varful radacinii
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 2Este normal ca la o lucrare de obturatie canal sa raman o bucata de ac in canal?
- 1Dureri masea plombata
- 1Plomba - Cand apas cu mancare pe acea masea ma doare, destul de ascutit
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 2Ajutați-mă va rog! abces dupa curatare canale
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: