Pubalgie, Hernie sau ce?...
Bună seara.
Mă numesc Petrisor si am 23 de ani. Acum despre problema mea la care caut o rezolvare..
In urma cu aproximativ 1 an de zile, m-am trezit intr-o dimineată cu o durere ascuțită si de intensitate medie in partea dreapta jos, ca localizatie se poate regasi in pozele cu hernie femurala sau pubalgie parietala din ce am vazut si eu pe internet din disperare de cauza, ma scuzati dar nu cumosc termeni mai vasti pentru a indica zona mai bine dar sigur intelegeti la ce ma refer.
Zona din dreapta este putin mai umflata decat cea din stanga, sau cel putin la palpare se simte complet diferit.
Tin minte ca, cu o zi inainte am fost pe terenul de fotbal si am sutat se cateva ori in minge, dar pe moment nu am simtit nimic, oare sa aibe vreo legatura?
Dupa cateva zile, durerea a incetat dar de atunci si pana azi apare mereu la cateva momente dupa ce fac exercitii fizice cu greutati sau munca fizica..
Am fost si la un chirurg pentru consult, a spus ca nu e vorba de HERNIE INGHINALA, iar ca de HERNIE FEMURALA nici atat, deoarece pe aceea o fac femeile.
Desigur ca am plecat cu o recomandare de a evita efortul si cu concluzia ca este o intindere.
Ceea ce ma tine pratic pe loc si e foarte frustrant sa nu poti face sala sa mai pui cateva kg pe tine.. sau sa muncesti pentru a iti castiga un ban fara a avea dureri..
Mentionez ca dureriile dispar daca renunt la efort 2-3 zile.
Mă numesc Petrisor si am 23 de ani. Acum despre problema mea la care caut o rezolvare..
In urma cu aproximativ 1 an de zile, m-am trezit intr-o dimineată cu o durere ascuțită si de intensitate medie in partea dreapta jos, ca localizatie se poate regasi in pozele cu hernie femurala sau pubalgie parietala din ce am vazut si eu pe internet din disperare de cauza, ma scuzati dar nu cumosc termeni mai vasti pentru a indica zona mai bine dar sigur intelegeti la ce ma refer.
Zona din dreapta este putin mai umflata decat cea din stanga, sau cel putin la palpare se simte complet diferit.
Tin minte ca, cu o zi inainte am fost pe terenul de fotbal si am sutat se cateva ori in minge, dar pe moment nu am simtit nimic, oare sa aibe vreo legatura?
Dupa cateva zile, durerea a incetat dar de atunci si pana azi apare mereu la cateva momente dupa ce fac exercitii fizice cu greutati sau munca fizica..
Am fost si la un chirurg pentru consult, a spus ca nu e vorba de HERNIE INGHINALA, iar ca de HERNIE FEMURALA nici atat, deoarece pe aceea o fac femeile.
Desigur ca am plecat cu o recomandare de a evita efortul si cu concluzia ca este o intindere.
Ceea ce ma tine pratic pe loc si e foarte frustrant sa nu poti face sala sa mai pui cateva kg pe tine.. sau sa muncesti pentru a iti castiga un ban fara a avea dureri..
Mentionez ca dureriile dispar daca renunt la efort 2-3 zile.
4 comentarii
Poate fi o tendinopatie de ilio-psoas.
Fiind datorata supra-solicitarii fizice se rezolva, evident, prin evitarea eforturilor fizice timp de 2-4 luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Fiind datorata supra-solicitarii fizice se rezolva, evident, prin evitarea eforturilor fizice timp de 2-4 luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc frumos! Multa sanatate si toate cele bune !
Revin cu un o intrebare, la ce spital lucrati si daca se poate sa vin la o consultatie?
Nu as vrea sa va refuz, dar ma ocup strict de corectia deformatiilor ante-piciorului (monturi, hallux valgus, deformatiile degetelor etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ganglion inghinal dureros pe dreapta
- 0Durere in dreapta
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 1Durere
- 3Durere mai jos de buric in partea dreapta.
- 0Ovar sau apendicita
- 3Durere difuza zona inghinala spate si picior
- 1Apendicita?
- 0Posibil sa am apendicita ?
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 5Durere in partea dreapta
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 5Durere, înțepături în partea dreapta a abdomenului inferior
- 3Va rog sa mă ajutați - disconfort in partea dreapta, scaun apos, amețeală
- 1Durere partea dreaptă jos
- 0Durere in zona mai jos de apendice, dreapta
- 1Dureri in sarcina!!! in zona inghinala pe partea dreapta
Mai multe informații despre: durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: