Pubalgie, Hernie sau ce?...

30-06-2021
Alexandru10V
Nu este medic/terapeut
Alexandru10V
Bună seara.
Mă numesc Petrisor si am 23 de ani. Acum despre problema mea la care caut o rezolvare..
In urma cu aproximativ 1 an de zile, m-am trezit intr-o dimineată cu o durere ascuțită si de intensitate medie in partea dreapta jos, ca localizatie se poate regasi in pozele cu hernie femurala sau pubalgie parietala din ce am vazut si eu pe internet din disperare de cauza, ma scuzati dar nu cumosc termeni mai vasti pentru a indica zona mai bine dar sigur intelegeti la ce ma refer.
Zona din dreapta este putin mai umflata decat cea din stanga, sau cel putin la palpare se simte complet diferit.
Tin minte ca, cu o zi inainte am fost pe terenul de fotbal si am sutat se cateva ori in minge, dar pe moment nu am simtit nimic, oare sa aibe vreo legatura?
Dupa cateva zile, durerea a incetat dar de atunci si pana azi apare mereu la cateva momente dupa ce fac exercitii fizice cu greutati sau munca fizica..
Am fost si la un chirurg pentru consult, a spus ca nu e vorba de HERNIE INGHINALA, iar ca de HERNIE FEMURALA nici atat, deoarece pe aceea o fac femeile.
Desigur ca am plecat cu o recomandare de a evita efortul si cu concluzia ca este o intindere.
Ceea ce ma tine pratic pe loc si e foarte frustrant sa nu poti face sala sa mai pui cateva kg pe tine.. sau sa muncesti pentru a iti castiga un ban fara a avea dureri..
Mentionez ca dureriile dispar daca renunt la efort 2-3 zile.
4 comentarii
0
30-06-2021, ora 22:36
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Poate fi o tendinopatie de ilio-psoas.
Fiind datorata supra-solicitarii fizice se rezolva, evident, prin evitarea eforturilor fizice timp de 2-4 luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
01-07-2021, ora 05:31
Alexandru10V
Nu este medic/terapeut
Alexandru10V
Multumesc frumos! Multa sanatate si toate cele bune !
0
01-07-2021, ora 10:00
Alexandru10V
Nu este medic/terapeut
Alexandru10V
Revin cu un o intrebare, la ce spital lucrati si daca se poate sa vin la o consultatie?
0
01-07-2021, ora 11:09
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Nu as vrea sa va refuz, dar ma ocup strict de corectia deformatiilor ante-piciorului (monturi, hallux valgus, deformatiile degetelor etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: