Durere partea dreapta în zona ovarului
Buna! Mă doare de o săptămână în partea dreaptă în zona ovarului, spre exemplu, cand mă încordez sa mă ridic, când ridic piciorul să mă incalt, sau când urc scarile. Nu mă doare deloc când stau întinsă. Poate fi din cauza intestinelor? Am mai avut problema asta in ultima luna dar mi-a trecut de la sine in 3 zile. Ce poate fi? Am și gaze intestinale și când stau întinsă simt că îmi cam bolborosesc. Mai am și ceva mici probleme la coloana lombara. Chis ovarian nu cred că aș putea avea deoarece iau anticoncepționale, iar apendicita s-ar fi simțit daca ar fi. Nu am febră, am pofta de mâncare, am energie. Mulțumesc.
4 comentarii
Buna. Incercati un pliculet de Flamexin o zi, doua. E un antiinflamator. Cu jumatate de ora inainte luati Omez pentru protectie gastrica, apoi mancati, apoi Flamexin. Daca nu va trece in cateva zile, adresati-va unui medic.
Va mulțumesc mult pentru răspuns. Sunteți mereu aici când avem nevoie :) Voi incerca flamexin de mâine. O zi buna!
Salut!până la urmă ce a fost?așa sunt eu de o săptămână cu durere in fosa iliacă stângă, dar în rest fara alte simptome!tind sa cred totuși că e apendicită și am o frica de operatie că nici nu vreau sa merg la medic!mulțumesc de orice răspuns!
Buna. Nu cred că este vorba de inflamație a apendicelui deoarece durerile de apendicită apar in partea dreapta, cam între buric și zona inghinala. Eu am luat antiinflamator și pansament gastric cum a explicat Clara mai sus. Eu cred că am avut niste gaze intestinale in acea perioada din cauza alimentației și a stresului. Durerile au dispărut de la sine până la urmă..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 2dureri in zona ovarului drept
- 4Ce sanse am sa raman insarcinata?
- 3dureri de ovare in timpul sarcinii
- 4Va rog frumos sa ma ajutati! Durere la ovare...
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 6o posibila sarcina?
- 9Durere mare ovar stang, (endometru 10mm, nodul fibromatos 14mm) Nu am primit tratament
- 3Sangerari si dureri ovariene
- 2Durere partea dreapta
- 0Durere in partea dreapta a abdomenului jos
- 0Ovar sau apendicita
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
- 0Dureri la ovarul drept ! Va rog ajutați-ma, sunt disperata !!!
- 0Dureri de ovare
- 1Întrebare vaccin covid și infecție urinară
- 0Durere in afara menstrei
- 0Anticoncepționale
Mai multe informații despre: durerea de ovare durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: