Va rog sa mă ajutați - disconfort in partea dreapta, scaun apos, amețeală
De ceva timp simt un disconfort la nivelul abdomenului in partea dreapta (zona de apendicita), scaun mai mult apos și o senzație ușoară de amețeală cu episoade mai puternice. Astăzi am recoltat sânge pentru Hepatite și HIV. Alte simptome nu am, e posibil sa fie cauzate de hepatite sau HIV?
3 comentarii
Buna ziua.
Trebuie facute si alte investigatii ( HLG, ecografie ) pentru a face o orientare asupra diagnosticului.
Simtomatologia de debut la hepatite sau infectia HIV poate fi variata, inclusiv ce ati mentionat.
Trebuie facute si alte investigatii ( HLG, ecografie ) pentru a face o orientare asupra diagnosticului.
Simtomatologia de debut la hepatite sau infectia HIV poate fi variata, inclusiv ce ati mentionat.
Am făcut analizele și au ieșit bine mai puțin leucocitele care sunt 11.38 mii. Am prezentat dureri abdominale și medicii respectivi m-au îndrumat sa fac colonoscopie. Leucocitele in situația de față reprezintă o îngrijorare mare?
Buna ziua.
Leucocitele crescute semnifica o infectie / inflamatie in organism. Trebuie investigat.
Leucocitele crescute semnifica o infectie / inflamatie in organism. Trebuie investigat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21sa fie sinuzita?
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 16sindrom vertiginos
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 8Crize de nervi
- 8De 2 zile am o senzatii foarte ciudate
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 8Un posibil cancer?
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 3ameteli si dureri de cap in timpul scrisului
- 1Ganglion inghinal dureros pe dreapta
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 2Durere in partea dreapta jos
- 6Ameteala
- 7Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
- 0Amețeli, nu pot sta in picioare.
- 2Amețeli
Mai multe informații despre: Ameteala durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: