Durere pelvina dreapta jos ce se lasa in picior pana in genunchi
Buna ziua! Am si eu nevoie de un sfat de al dvs, deoarece din cauza acestei pandemii incerc pe cat posibil sa aman vizita fizica la un medic. De aprox o luna ma confrunt cu o durere in partea dreapta jos, durere ce se lasa in picior pana in genunchi. Durerile sunt permanente, fiind prezente zi de zi, de intensitate diferita ( arsuri, dureri ascutite, durere permanenta ) avand 3 crize mari cu dureri insuportabile, iar de aproximativ o saptamana au inceput uneori unele dificultati in a urina si usturime in timpul si dupa urinare. Am luat legatura cu medicul de familie si mi a recomandat sa iau ketonal timp de 5 zile, insa dupa aceste zile, durerile sunt inca prezente. Mentionez ca nu poate fi vorba de apendicita deoarece am fost operata acum 4 ani si nici despre o piatra la rinichi deoarece am avut consult la un medic urolog si mi s a spus ca acestia sunt curati. Cat despre menstruatie, aceasta a fost prezenta in mod normal, durerile neavand legatura cu aceasta. Imi puteti oferii un sfat despre ce ar putea fi vorba? Va multumesc din suflet.
1 comentarii
Buna ziua.De.aprox.3 ani am probleme in zona abdminala inferioara dreapta.In anul 2018, din cauza unei infectii dentare mi s-a recomandat sa iau ampicilina.Dupa 2 sapt. am facut clostridium..ampicilina a.fost de vina..am trecut peste tratamentele cu metronidazol, apoi cu vancomicina, am tinut regim cam inca 6 luni, dar intr-o zi am simtit sa simt o jena ciudata in zona genitala, apoi am inceput sa urinez cu usturimi (credeam ca am facut o infectie urinara) am dus urina la laborator..nu era nimic.in neregula, apoi simptomele au inceput la 3 luni de la aceea stare de jena, am inceput sa urinez noaptea pana.in prezent cand uneori urinez si 3-5 ori pe noapte.Deodata, au jnceput dureri ca niste arsuri in zona dreapta jos a abdomenului chiar inghinal.Am facut.teste, R.M.N.pelvis si abdomen, echografii, toate au ramas fara un diagnostic, examinari ginecologice unde totul era un regula.De specificat ca aceste.dureri cedau dupa ce urinam si 2 stropi..urinari dese, f dese cu.usturimi care nu cedau..am primit un diagnostic.de la un medic urolog ca as suferi de vezica hiperactiva dupa toate investigatiile facute.Am primit tratament cu Sunvert si Inkontan, care nu au ameliorat starile mele De cand au intervenit durerile orice miscare o faceam, durea..la mers, la aplecat, sezand pe scaun..durerile cedau la.intindere in pat.. dupa un timp nici in pat nu era bine trebuia sa ma ridicde " n" ori sa urinez pana se linistea.. Nimeni nu stie de unde vin acele dureri insuportabile, nu cedau la.algocalmin. Apoi, aparea un episod cu stare de rau abdominal, diaree, si durerile dispareau din luna mai pana la sfarsitul lui noiembrue cand incepeau din nou sub o forma mai dura..constipata nu am fost aveam si 6 scaune pe zi.apoi in alt an, au depistat ficatul marit ( moderat).ateroame jn jurul aortei abdominale, o splina si pancreas putin.marite.
Am urmat tratament cu regim in vara trecuta luna Mai 2020. dupastarile.de rau, durerile au disparut, puteam sa merg linistita sa stau bine in sezut fara dureri..An acesta, 2020-2021, durerile au inceput din nou in noiembrie, au cedat 1-2 sapt., dupa care si in ziua de azi doare..dar durerea si-schimbat si traseul..a mai durut in partea stanga, apoi au revenit in partea dreapta Interesant e faptul cand am scaun in momentul defecatiei, doare in vagin, o usturime gen taietura ce iradiaza pe muschiul deasupra genunchiului ca o arsura cumva.. Sapt.trecuta am rontait seminte de in care s-au intarit si nu mai ieseau, nu reuseam sa am scaun deloc, abia dupa 2 ore de chinuri, spasme, am reusit sa elimin o parte din acel scaun intarit dupa cateva clisme si un supozitor cu glicerina...atunci am simtit durerea cand ma indesam radia. in vagin si pe picior, in anus era odurere pecare o am si acum. Scaunul si-a modificat forma, nu am putut 2 zile sa am scaune, desi am mancat doar niste gaze pe care le zsimteam mai dureroase..zona fiind irirata ma doare, parca imi este teama sa am scaun, si mai ales ca am si hemoroizi..Interesant este faptul ca dupa acest episod neplacut, cand merg sa urinez, nu reusesc deoarece am senzatia de defecare chiar fara.sa aibe loc cu dureri..apoi urinez cu usturimi..Durerile persista
in continuare la mers, stand pe scaun, etc.. Ca sa.pot merge dupa o paine, trebuie sa.merg de 2-3 ori la toaleta sa ma asigur ca nu ma va durea..desi uneori durerile apar imediat..Nu stiu ce sa fac, ce sa cred, poate sa.fie o problema la colon, la rect? Cred ca de acolo vine su durerea aceea insuportabila la mers, aplecat, sezand..De mentionat este faptul ca atunci cand ma odihnesc durerea revine dupa un timp, iar cand urinez nu ustura, dupa care revin toate.simptonele.De-a lungul 3 ani de examinari, analize, echo, r.m.n, nimic nu este concludent, nu am diagnostic.Am o anemie, in rest am trecut prin simptome ciudate crezand de multe ori ca am ceva la uretra, apoi prin dureri abdominala sub coasta dreapta, cu dureri ca arsuri in zona inghinala si vagin, cu disconfort abdominal, balonari cu gazez si umflare abdomen, gaze multe intr-o zi, urinari dese cu usturimi ( fara a fi vorba.de infectii urinare) uneori stari diariece, alteori cu usoara constipatie..Ce doresc sa mai precizez, atunci cand am simptom de a avea scaun, simt in abdomen o stare de frica de neliniste..am sesizat aceasta de ceva timp..Nopti nedormite din cauza deselor urinari uneori cativa stropi..Va cer scuze ca am scris toate simptomele mele incepand de acum 3 ani si pana in prezent, dar sunt disperata..nu am un diagnostic si nici tratament dupa atatea investigatii..Va rog, imi puteti raspunde, sunt disperata. Multumesc!
Am urmat tratament cu regim in vara trecuta luna Mai 2020. dupastarile.de rau, durerile au disparut, puteam sa merg linistita sa stau bine in sezut fara dureri..An acesta, 2020-2021, durerile au inceput din nou in noiembrie, au cedat 1-2 sapt., dupa care si in ziua de azi doare..dar durerea si-schimbat si traseul..a mai durut in partea stanga, apoi au revenit in partea dreapta Interesant e faptul cand am scaun in momentul defecatiei, doare in vagin, o usturime gen taietura ce iradiaza pe muschiul deasupra genunchiului ca o arsura cumva.. Sapt.trecuta am rontait seminte de in care s-au intarit si nu mai ieseau, nu reuseam sa am scaun deloc, abia dupa 2 ore de chinuri, spasme, am reusit sa elimin o parte din acel scaun intarit dupa cateva clisme si un supozitor cu glicerina...atunci am simtit durerea cand ma indesam radia. in vagin si pe picior, in anus era odurere pecare o am si acum. Scaunul si-a modificat forma, nu am putut 2 zile sa am scaune, desi am mancat doar niste gaze pe care le zsimteam mai dureroase..zona fiind irirata ma doare, parca imi este teama sa am scaun, si mai ales ca am si hemoroizi..Interesant este faptul ca dupa acest episod neplacut, cand merg sa urinez, nu reusesc deoarece am senzatia de defecare chiar fara.sa aibe loc cu dureri..apoi urinez cu usturimi..Durerile persista
in continuare la mers, stand pe scaun, etc.. Ca sa.pot merge dupa o paine, trebuie sa.merg de 2-3 ori la toaleta sa ma asigur ca nu ma va durea..desi uneori durerile apar imediat..Nu stiu ce sa fac, ce sa cred, poate sa.fie o problema la colon, la rect? Cred ca de acolo vine su durerea aceea insuportabila la mers, aplecat, sezand..De mentionat este faptul ca atunci cand ma odihnesc durerea revine dupa un timp, iar cand urinez nu ustura, dupa care revin toate.simptonele.De-a lungul 3 ani de examinari, analize, echo, r.m.n, nimic nu este concludent, nu am diagnostic.Am o anemie, in rest am trecut prin simptome ciudate crezand de multe ori ca am ceva la uretra, apoi prin dureri abdominala sub coasta dreapta, cu dureri ca arsuri in zona inghinala si vagin, cu disconfort abdominal, balonari cu gazez si umflare abdomen, gaze multe intr-o zi, urinari dese cu usturimi ( fara a fi vorba.de infectii urinare) uneori stari diariece, alteori cu usoara constipatie..Ce doresc sa mai precizez, atunci cand am simptom de a avea scaun, simt in abdomen o stare de frica de neliniste..am sesizat aceasta de ceva timp..Nopti nedormite din cauza deselor urinari uneori cativa stropi..Va cer scuze ca am scris toate simptomele mele incepand de acum 3 ani si pana in prezent, dar sunt disperata..nu am un diagnostic si nici tratament dupa atatea investigatii..Va rog, imi puteti raspunde, sunt disperata. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Durere in partea dreaptă jos a abdomenului
- 0Durere in dreapta
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 1Durere
- 0Ovar sau apendicita
- 0Durere in dreapta jos
- 6Durere în partea stânga și în partea dreapta jos are legătură cu, colonul iritabil?
- 1Durere in partea dreapta jos, sub abdomen.
- 0Rezultat tomograf - rinichi
- 0Durere zona inghinala
- 0Problema de durata : Colon iritabil / intestinul gros ce sa fie???
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
- 34Durere abdominala care nu cedează
- 2Durere inghinala la copil
- 5Sunt nelămurită și cred că îmi fac idei greșite
- 3Va rog sa mă ajutați - disconfort in partea dreapta, scaun apos, amețeală
- 0Durere in zona mai jos de apendice, dreapta
- 1Durere in fosa iliaca dreapta
Mai multe informații despre: durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: