Durere in partea dreapta a abdomenului.
Buna ziua, ma doare foarte tare in partea dreapta a abdomenului (acolo unde este apendicita- orientativ). Ma doare de câteva ore.. Si daca apas cu mana in locul respectiv simt durerea rau..
Problema este ca ma doare câteva ore sau o zi si ma lasă. Si in alta zi(de exemplu dupa 7-10 zile) iar ma ia durerea si tot ma lasă..
Țin sa Menționez ca ma doare de ieri - am 24 de ore deja.. Si cand stau întinsa si pun mana ma doare, dar cand ridic piciorul drept nu prea..
Am citit ca daca era apendicita trebuia sa am febra, ca imi amorțească un picior.. pe mine ma doare si cand stau in picioare si cand respir(uneori) si tot.
Puteți sa ma ajutați va rog ? Poate fii apendicita ?
Problema este ca ma doare câteva ore sau o zi si ma lasă. Si in alta zi(de exemplu dupa 7-10 zile) iar ma ia durerea si tot ma lasă..
Țin sa Menționez ca ma doare de ieri - am 24 de ore deja.. Si cand stau întinsa si pun mana ma doare, dar cand ridic piciorul drept nu prea..
Am citit ca daca era apendicita trebuia sa am febra, ca imi amorțească un picior.. pe mine ma doare si cand stau in picioare si cand respir(uneori) si tot.
Puteți sa ma ajutați va rog ? Poate fii apendicita ?
1 comentarii
Nu puteti merge pe presupuneri. Trebuie sa faceti investigatii. Va recomand sa nu amanati si sa luati legatura cu un medic care va poate face o ecografie in primul rand si apoi se va vedea daca mai sunt necesare si alte investigatii.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere in partea dreapta
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 3Durere in partea dreapta sub coaste
- 3Durere in partea dreapta
- 6Durere de abdomen.. au trecut luni bune si durerea tot persista
- 1durere in partea dreapta
- 0durere suparatoare in partea dreapta a corpului
- 8durere partea dreapta
- 0dureri in partea dreapta
- 2Durere in partea dreapta jos
- 9pierdere in greutate si dureri in fosa iliaca dreapta
- 6Durere în partea stânga și în partea dreapta jos are legătură cu, colonul iritabil?
- 1Durere in partea dreapta jos, sub abdomen.
- 2Dureri dreapta jos, de o saptamana ?
- 4Pubalgie, Hernie sau ce?...
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
- 1Probleme de Sănătate
Mai multe informații despre: Fosa iliaca dreapta durerea in partea dreapta durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: