Durere în partea stânga și în partea dreapta jos are legătură cu, colonul iritabil?
Bună ziua..
Cer sfaturile dumneavoastră pentru ca nu știu ce sa mai cred..
De aproximativ un an ma confrunt cu simptomele
Sindromului colon iritabil (gaze în exces, dureri abdominale, borboroseli, greata, stare de rău etc) iar pe lângă aceste simptome am uneori și dureri în partea stânga jos, iar de ieri a început sa ma doară și în partea dreapta.
Când au început sa apară aceste simptome am făcut analize care au ieșit foarte bine, ecografii pentru a vedea de ce ma doare în partea stânga, am fost la anumiți doctori ce mi au prescris pastile și siropuri, dar fără niciun efect, pana când am încercat un ceai ce m a ajutat mult sa scap de borboroseli și mare parte din simptome, încă folosesc acest ceai pentru a mai remedia acest sindrom ce cred eu ca îl am pentru ca niciun doctor nu mi a spus exact ce am..
Întrebarea mea este dacă durerea aceea din partea stânga jos are vreo legătură cu, colonul iritabil sau este altceva, menționez ca am făcut în jur de 4 ecografii și ovarul este ok.. Durerea în partea stânga dea lungul timpului a apărut si a dispărut de cele mai multe ori fără sa fac nimic sau cu o pastila de no spa.. De ieri a început sa ma doară în partea dreapta cand foarte tare când mai puțin am crezut ca e apendicita, când apăsam ma durea rău, astăzi ma dor în ambele părți, nu știu ce sa mai cred.. Va rog ajutați ma..
Cer sfaturile dumneavoastră pentru ca nu știu ce sa mai cred..
De aproximativ un an ma confrunt cu simptomele
Sindromului colon iritabil (gaze în exces, dureri abdominale, borboroseli, greata, stare de rău etc) iar pe lângă aceste simptome am uneori și dureri în partea stânga jos, iar de ieri a început sa ma doară și în partea dreapta.
Când au început sa apară aceste simptome am făcut analize care au ieșit foarte bine, ecografii pentru a vedea de ce ma doare în partea stânga, am fost la anumiți doctori ce mi au prescris pastile și siropuri, dar fără niciun efect, pana când am încercat un ceai ce m a ajutat mult sa scap de borboroseli și mare parte din simptome, încă folosesc acest ceai pentru a mai remedia acest sindrom ce cred eu ca îl am pentru ca niciun doctor nu mi a spus exact ce am..
Întrebarea mea este dacă durerea aceea din partea stânga jos are vreo legătură cu, colonul iritabil sau este altceva, menționez ca am făcut în jur de 4 ecografii și ovarul este ok.. Durerea în partea stânga dea lungul timpului a apărut si a dispărut de cele mai multe ori fără sa fac nimic sau cu o pastila de no spa.. De ieri a început sa ma doară în partea dreapta cand foarte tare când mai puțin am crezut ca e apendicita, când apăsam ma durea rău, astăzi ma dor în ambele părți, nu știu ce sa mai cred.. Va rog ajutați ma..
6 comentarii
Buna, aceleasi simptome le am si eu.Sunt operata de colecist, iar deseori sunt balonata si am dureri cand in stanga cand in dreapta.
Buna ziua! Aceleași probleme le am si eu. La mine partea din stanga jos e inflamata in sensul ca se poate observa cu ochiul liber inflamația. Hernie nu este. Vineri am facut un RMN cu substanța de contrast ca sa vad ce este acolo. Ce ceai beți? Eu deocamdată iau Zirfos o data pe zi si cărbune. In cazul meu cărbunele nu imi face bine.
Eu zic ca problema mea provine de la colon. Gastroenterologul mi-a spus ca este sindrom de intertestin iritabil, iar daca intr-o luna nu dispar simptomele dupa zirfos si cărbune, sa ma întorc la el pentru investigații suplimentare.
Ceaiul este de la firma de ceaiuri Fares și se numește colon sănătos. Sper sa te ajute. Și în caz ca mai afli câte ceva sa lași un comentariu aici. Sau poate vorbim în privat dacă vrei.
Simptomele din colonul iritabil si din alte cateva zeci de boli mult mai serioase sunt similare. In majoritatea cazurilor analizele sunt normale, iar ecografia nu vede organele cu aer- stomac, colon intestin subtire-. Cel mai.. normal lucru este sa mergeti la medic sa lamuriti problema
Buna ziua! Va deranjez si eu cu o problema! Nu stiu cui sa mai zic si unde! Mi-au zis ca am helicobacter pylori acum o luna. Apoi mi-au dat tratament cu antibiotice amoxicilina 500mg si clarotomicina 500mg împreuna cu omeprazol 20mg! 2 dimi si 2 seara...Am luat pt 10 zile apoi o sapt a trecut si iar au revenit durerile de stomac si greață..dar ce mi-e frica mie e ca durerea s-a lăsat si înspre ficat partea dreapta..o fi si fierea nu stiu! Menționez ca sunt in afara țării (UK) si tratamentele naturiste sunt greu accesibile, nu stiu ce sa mai fac, zi de zi ma confrunt cu dureri, nu-mi pot relua treburile zilnice! Va rog din suflet domnu doctor ajutați-ma cu un raspuns...ce poate fi? Va mulțumesc anticipat! Sanatate tuturor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21dureri in partea stanga jos
- 2Dureri abdomen stanga
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 0Dureri in partea dreapta in zona apendicitei, dar nu este probleme cu apendicita.
- 1Durere
- 2Apendicita?
- 0Posibil sa am apendicita ?
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 1Durere in partea dreapta jos, sub abdomen.
- 1Sunt însărcinată dacă am folosit prezervativ și nu a ejaculat in mine?
- 3Durere zona inghinala
- 0Durere in partea stanga jos a abdomenului
- 6Apendicita cronica/colon iritabil/altceva??
- 3Hernie inghinală stânga
- 1Întrebare vaccin covid și infecție urinară
- 0Durere dreapta jos zona inghinala
- 0Scaun in sange si durere in partea stanga a abdomenului inferior
- 0Durere dreapta sub buric
- 5Durere partea dreapta în zona ovarului
Mai multe informații despre: durere in stanga jos durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: