Durere in partea dreapta jos

03-12-2015
Rallu12
Nu este medic/terapeut
Rallu12
Buna,

AS dori SA aflu anumte detalii despre colonoscopie. Am o durere in partea dreapta Jos, si am fost la medicul de Familie care m-a trimis la Spital cu apendicita. Dar nu e apendicita, si atunci am facut un control ginecologic unde iar au fost toate in regula. Acum au zis ca o SA imi faca o colonoscopie, SA vada daca am vreo problema cu colonul. Va rog SA imi spuneti cam la CE ma pot astepta? Durerea parca merge Putin in Jos spre piciorul drept. Imi este cam frica, sunt in Germania si nu prea ii inteleg pe medici.
Multumesc frumos.
2 comentarii
0
03-12-2015, ora 20:17
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
colonoscopia e simpla, iti da ceva de baut sa te caci tot ce ai in matze(e bine ca iti cureti numa bine colonul) Si mergi acolo si iti pune o masca pe fata cu un relaxant si ei iti introduc o mica camera mai subtire decat degetul mic si se uita pe acolo sa fie totul in regula.. E bine sa mergi la doctor fa toate analizele posibile ca nu strica, Succes si sanatate
0
03-12-2015, ora 21:59
Rallu12
Nu este medic/terapeut
Rallu12
Multumesc de raspuns :) Prin prima parte deja am trecut, am baut de toate deja. (Vreo 3 chestii), ma intrebam de fapt la ce ma pot astepta dupa colonoscopie. Ce poate gasi? Poate SA fie ceva grav? Sau doar iritatii, pt ca nu am dureri Constante si nici mari. Sau nu are importanta cum sunt durerile ca SA fie ceva grav?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: